Korsičanka , janejane , wendulka , Miru , děkuji!
Fotky parfémů
Vůně má pro mě dvě polohy, tu něžně pižmovou a zakouřeně kadidlovou. Krásně se doplňují a vzájemně si obrušují hrany, takže jsem k flakónu přihodila náhrdelník, který dvouřadovou kompozicí dualitu vůně odráží.
Já zde vnímám chlad i hřejivost, odtažitost i vřelost ... vůni neznám, ale Tvá krásná fotografie tak na mě působí.
Dalia Děkuji, ona ta vůně oravdu přesně takhle funguje.
Krásná fotka. Odstíny, materiály, kompozice.
Fleur nemůžu si pomoct, ale mě se ty Aedes flakony vůbec nelíbí
a ještě je toho kýbl :D (100ml je děsně moc )
Haha, ty "profesionální" fígle jsou v naprosté většině čirá improvizace, z nouze cnost, hokus pokus, hravost... jak kdy. Někdy i ta rekvizita - domácí nebo externí - co se namane, přinese nápad.
alibi Jsou stejné jako flakóny od Au Pays de la fleur de l´oranger, ale mně se na těch od Aedes de Venustas líbí řešení se zlatým vyklápěcím uzávěrem (zatímco ta dřevěná víčka od Au Pays mi připomínají spíš lampu).
domenica Hlavně, že výsledek je pak jako od profesionála!
Fleur Prej rafinované kompozice, hihi
. Já mám sice hrubou představu, že vím, jaké rekvizity k tomu asi budu potřebovat, ale zbytek je stejně jako u tebe čirá improvizace
.
Takhle jsem sice měla před měsícem určitou představu o Enigma pour Homme nebo Shalimar Cologne, ale nakonec z toho vůbec nic nebylo.
Přijde na to, od kterého profesionála. ![]()
U fotek parfémů mě baví, když je tam znatelný vztah k němu, čili produktové fotky, fotky profesionálů v oboru produktové fotografie, mě sice zajímají, ale jen do určité míry.
Ten otisk vlastní zkušenosti, představivost/vtip/experimentování/nadšení/nekopírování... to všechno mě na mnohých fotkách v tomto vlákně baví, a většinou to tam je.

Včera jsem své třináctileté dceři ukazovala zdejší fotografie, tak to zkusila se svou miniaturkou
.

Ivona.dv Veľmi krásne! Máš šikovnú dcérku. ![]()
Ivona.dv Paráda
!
Ivona.dv Dcerka je šikovná. Moc pěkné!
Ivona.dv jedna něžnější než druhá ![]()

alibi Tak už máš favoritku?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025