Biely kvet moc pěkná fotka! vypadá to jako houpačka, co to je?
Fotky parfémů
Biely kvet Krásné ![]()
(asi to ale není v restauraci Plachta, že? ) ![]()
Biely kvet Máš fakt skvělé oko pro tyhle přirozené kompozice! Flakony Nobile 1942 jsou pro tuhle jak stvořené
. Úplně tam vidím i 1001.
Ďakujem, urobila si mi radosť svojou pochvalou. ![]()
alibi daniela Ďakujem, v reštaurácii Plachta to naozaj nie je....je to v Liptovskom Hrádku v areáli hradu, kde sme boli prednedávnom s manželom. Chodila som tam s taškou flakónov a kládla a fotila, kde sa len dalo. Manžel len krútil hlavou, kde to všade dávam. Toto konkrétne bol taký nejaký záves, neviem načo, ale mne poslúžil ako podstavec pre moju Chypre. ( Aj som sa trochu bála, že mi z toho zletí a rozbije sa) ![]()
daniela Dík. Jsem kvůli tomu prohrabala máminu kompletní sbírku mušlí od moře asi ze šesti sklenic nejrůznějších tvarů, barev a velikostí, které nepoužila na lepené obrázky, než jsem našla ty pravé. S růží to bylo o dost snazší. Ta jedna pravá ve svazku na mně naštěstí v květinářství počkala
. Puntíčkářskej Blíženec, no![]()
.
sisa.b Rádo se stalo
.
Puntíčkářskej Blíženec?! To je ale totální protimluv, absolutní oxymorón!
Sweet Potato Proč myslíš
? .
wendulka Protože jsem blíženec
(a zatím jsem nikdy nikdy nepotkala, že by tuhle vlastnost někdo blížencům přisuzoval. Jó to panny, to je jiná.) Copak máš v ascendentu?
Sweet Potato Já jsem ale fakt taková
. Jsem schopná tu věc odsunout i na poslední chvíli jen, aby byla tip top
. A znám několik blizencu jako já. V ascendentu mám ryby. To je moje máma.
wendulka Haha, to já šťastně proplouvám životem s tím, že jako blíženec mám právo být velkorysá (čti chaot a bordelář)
wendulka No, někdy se ani Blíženec nepovede![]()
Korsičanka Tssss
.
Sweet Potato a nejsou blíženci dva? jako ryby? já jsem jedna puntičkářka co musí mít hrnečky srovnaný podle účelu barvy a velikosti a druhá totální salámista bordelář, co klidně nechá 14 dní kufry po dovolené válet po baráku, jen z nich vytahá špinavý prádlo:D
wendulka viktorka_od splavu Holky, není tu vlákno o znameních? Zapojila bych se, ale do fotek se to nehodí![]()
viktorka_od splavu Jasně, je to duální znamení.
To je taková krása! okonale rozložené do prostoru, parádní.
Sweet Potato Tak já mám manžela blížence a to je puntičkář až neskutečnej. Jednou mi z něho hrábne
.
Renusatko no ale výbavu na hokej skladuje v garáži, říkalas? taky schiza:-)
viktorka_od splavu No pozor, nosil mi to domů a rozkládal u topení. A to byla zaskládaná kuchyň, brusle, chrániče, rukavice, helma. Z důvodů puchu jsem to zakázala. Teď to rozkládá v garáži a vše, co jde vyprat, po každém tréninku pere...což je v té skupině jediný
.
Renusatko no šak právě (že pere ok, to je divný, ale zaskládaný všecko a že se do toho smradu zpátky oblíkne:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025