Fotky parfémů
wendulka krásne!
wendulka Úžasné propojení tvarů, barev a materiálů!
wendulka Krásná fotka ![]()
Dievčatá, ste skvelé, ďakujem za pekné foto zážitky ![]()
daniela Dík. Jsem kvůli tomu prohrabala máminu kompletní sbírku mušlí od moře asi ze šesti sklenic nejrůznějších tvarů, barev a velikostí, které nepoužila na lepené obrázky, než jsem našla ty pravé. S růží to bylo o dost snazší. Ta jedna pravá ve svazku na mně naštěstí v květinářství počkala
. Puntíčkářskej Blíženec, no![]()
.
sisa.b Rádo se stalo
.
No, hodně tě asi astrologicky ovlivňuje PANNA, když koukám, jak máš všechny propriety na fotu vždycky srovnané
Mám ji/ho doma a docela dost jich znám - pannen - tak vím, o čem mluvím![]()
Korsičanka Určitě panna? To byl můj táta a jeden můj bývalý. Oba pěkní bordeláři![]()
.
wendulka Na světě neexistuje větši bordelář než moje matka-Blíženec. Horoskopy jsou békovina pro děcka.
Ale tvoje fotky jsou krásné bez ohledu na znamení.![]()
wendulka Jak v čem![]()
Luna Konzumuje tvoje matka téměř veškerá jídla v posteli? Odkládá špinavý zpocený prádlo všude, kam jí napadne? Myslím doslova úplně všude
. Vypadá její ložnice jako sklad počítačového bazaru, že pomalu ani není kam šlápnout? Asi ne, co
?
Jako jo, i my Blíženci jsme trochu nepořádní. Rádi syslíme hromady sešitů ještě ze střední školy a tak. Co kdyby se nám ještě někdy hodily, že ano
? Ale máme v tom systém a víme přesně, kde se co nachází
. No prasata fakt nejsme
.
Díky
.

Miru Si milá, ďakujem. ![]()
wendulka To píšeš o tatínkovi - panně??? Tak takovou jsem fakt nepotkala
Ale některé Berany takové znám (já k nim však zaplať Bůh nepatřím
) Ale k tématu: Mon Pearl znám a zachytilas ji taky vznešeně - jsem zvědavá, co si počneš s DE![]()
Korsičanka Ne. O bývalém. Táta byl spíš jen ten křeček kříženej se syslem. Knihy, cédéčka, DVD, vždycky něco musel hromadit. Naštěstí to ovšem nepraktikoval v bytě. Ale ani si nepřej vidět náš sklep. Tam opravdu není kam šlápnout, jakože fakt NENÍ
. Už je to sedm let a doteď jsem nebyla schopná ten bordel po něm tam jakkoliv uspořádat.
Biely kvet Máš fakt skvělé oko pro tyhle přirozené kompozice! Flakony Nobile 1942 jsou pro tuhle jak stvořené
. Úplně tam vidím i 1001.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025