Korsičanka Já chci vidět fotografii toho legendárního sklepa, kde flakóny pobývají ve společenství archivního vína a domácích zavařenin
.
Ideální při jakýchkoliv kalamitách - pro přežití!.![]()
Korsičanka Já chci vidět fotografii toho legendárního sklepa, kde flakóny pobývají ve společenství archivního vína a domácích zavařenin
.
Ideální při jakýchkoliv kalamitách - pro přežití!.![]()
S tématickou fotkou k Black Perfecto už kdysi přišla domenica krátce po jejím uvedení na trh, ale když jsem během vánočních trhů narazila na tenhle druh pendreku, nemohla jsem odolat a vytvořila vlastní variaci
.

wendulka Krásná fotka ![]()
wendulka No krása, děvče!![]()
wendulka Super! ![]()
daniela Luna Biely kvet Dk
.
wendulka Ta pendreková obruč je výborný nápad!
wendulka Balada!
Právě dnes mi dorazila malá třicítka - asi dárek, ale nevím, nevím - flakonek je k-ou-z-e-l-n-ý!
A vůně přesně tvé foto![]()
wendulka to je hezká hravá fotka :)
Korsičanka No tahle přece taky dárek od Tebe![]()
. Akorát ta moje je už archivní, že v ní zůstalo jen pár kapek na připomenutí. Tohle je snad jediná výhoda neprůhledných flakonů
.
wendulka Snad nevýhoda, ne?![]()
wendulka Ta je ale moc pěkná
.
Korsičanka Výhoda při focení
.
černá káva Děkuju
.
S tématickou fotkou k Black Perfecto už kdysi přišla domenica krátce po jejím uvedení na trh, ale když jsem během vánočních trhů narazila na tenhle druh pendreku, nemohla jsem odolat a vytvořila vlastní variaci
.
Jako vždy - dokonalé!
Fialkový a liliový Angel

daniela Tie sú krásne.....túto radu vôbec nepoznám. ![]()
Biely kvet To už je edice pro pamětníky ![]()
Ještě jsem vyfotila detail víček - to prostřední je pěkně špičaté, skoro nebezpečné ... a to vpravo u stejné vůně zaoblené a "bezpečné"

daniela Můžu mít doma vzorky?
Trochu jsi mě zmátla tou edicí pro pamětníky. Nějaké lilla a fialky mám a byly to jediné odnože, které se mi líbily.
Renusatko Teď se dívám do databáze, vůně jsou z roku 2005, to zase tak staré a pamětnické nejsou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.