domenica Jú, to je úplné léto! Už aby tu bylo! Krása
!
Fotky parfémů
Nakonec jsem k tomu ananasu dala Aqua Allegorii... obojí je fotogenické ![]()

daniela Skoro to vypadá, jako by ti ubrus vyšívala moje babička - viz foto v inzerci![]()
Korsičanka Teda
(ten můj je ale bohužel jen s potiskem)
Ještě něco vánočního (přiznávám se, stromeček ještě máme
)

daniela Nádherné farby, potešenie pre oči...![]()
daniela Neuvěřitelné! Jak ty duhové barvy děláš?![]()
Biely kvet Korsičanka To je osvětlení na stromečku (nejblíž byla původně modrá, tak jsem tam natáhla ještě zelenou
)
daniela Krásná fotka
a také mě potěšilo zjištění, že stromeček nestraší v polovině ledna jenom u nás!![]()
daniela mě se líbí, jak porcelán a zlacení ladí s těmi Fordy![]()
Hanka H Kámoška na Šumavě ho má ještě o Velikonocích
Pravda, někdy je tam ještě bílo.
daniela Krásná fotka
a také mě potěšilo zjištění, že stromeček nestraší v polovině ledna jenom u nás!
Neboj, straší aj u nás. Akosi sa s ním neviem rozlúčiť. ![]()
daniela Úžasná hra barev.
je to moc pěkné.
daniela Fotky krásné, líbí se mi obě. I se stromečkem i s ananasem. Ty barvy od stromečku jsou super.
U nás stromeček nestraší. Jednak nemáme místo a jednak letos byl děsnej, i když k němu vedl dobrý skutek, tak jsem to nepřekousla
. Prý "Koupili jsme takovýho chudáčka, nikdo ho nechtěl." Myslela jsem, že dostanu infarkt.
daniela krasne fotky! ![]()
Děkuju všem za reakce ![]()
Stromeček budeme mít určitě ještě pár týdnů, dcerka ho letos dokonce pojmenovala, je to Evžen
asi je to nějaká móda, jedna jejich vedoucí kroužku má prý doma pojmenované kuchyňské spotřebiče ![]()
daniela aj my! A aj moja nebohá svokra mávala...a odkedy si pamätám, tak v rodine mávali mená aj autá, ja si ale svoje netrúfam pomenovať, lebo by som ho už nikdy nebola schopná predať....
slniecko U nás se auta jmenují už nějakou dobu - momentálně mám Bruna (dle barvy)![]()
Korsičanka slniecko daniela naše auta měly taky jména - Bizon a Beruška a teď mám Lilku :) ale stromek jsme ještě nepojmenovávali :D
slniecko Korsičanka alibi Teda, to jsou věci ![]()
Hanka H A Tvůj stromeček by se mohl jmenovat Žabka (nebo Žabák) ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025