blackviolet K Bílé sobotě by se hodila nějaká jasmínová či bílokvětinová, ne? Ty bych měla, ale fotit jako zdejší kreativní parfumaniačky fakt neumím![]()
Fotky parfémů
Korsičanka Presne, bielokvetinová, aj ja som tak uvažovala. ![]()
Korsičanka Taky myslím, že bílokvětinovka by asi byla nejlepší, bílá barva, světlo... Ale mám dojem, že to Fleur na poličce zatím chybí, měla by doplnit
.
blackviolet Na ty ji asi nenachytáme![]()
Korsičanka Skoro na každého čeká nějaká bílokvětinovka, jen najít tu pravou
.
blackviolet Korsičanka máte pravdu s těmi bílokvětinovkami. A vlastně jsem jednu měla - Cruel Gardénii. Ale delší dobu jsem ji nepoužívala a zbytek odstřiku se mi zkazil, takže teď se mi nechce pořizovat ji znovu.
...tak zkusit Isabey Gardenia..?.
Miru Já nevím; mně se ta Cruel Gardénia líbila spíš navzdory tomu, že obsahovala gardénii
(na začátku jsem v ní cítila žampiony), pro ten její krémový něžný tón.
Fleur A krémový a něžný nemáš třeba ve 190 ANS??? Tu bych taky - vedle Gardenie (pro mě raději od Roja Dove i kvůli flakonu) - viděla jako adeptku na Bílou sobotu.
Korsičanka 190 Ans mě neoslovuje natolik, abych akceptovala exkluzivní cenu
.
Fleur Já ji kombinuji s Absolu a jsou spolu úžasné! Cena necena.Samozřejmě bych taky raději butylku, ale ta už je opravdu někde jinde.![]()
Too late, ale biela sobota je v podstate deň pokoja, čakanie na vzkriesenie, biela sa volá kvôli tomu, že v prvotnej cirkvi sa krstilo na veľkonočnú nedeľu, tak to bol deň rozjímania pred prijatím krstu. Katechumeni chodili v bielom.
Takže čo takto nejaká meditatívna vôňa?
Když máte pocit, že kus vaší duše se zrcadlí ve flakónu...

Fleur všechny fotografie krásné, ale ta poslední ... Wau! Až mě bodla u srdce . ..
alibi Děkuji
.
Pro mě byl ten Tauer zlom - měla jsem pár odstřiků jeho vůní někdy před sedmi lety, ale i když se mi líbily, nebyla jsem s nimi tak ztotožněná. A teď je to vysloveně takový ten pocit, že jsem se v nich našla. Samozřejmě mě baví dál zkoušet a poznávat nové vůně, ale nevrhám se na ně hladově s pocitem, že je musím okamžitě nastěhovat do spižírny.
Fleur toto je nádhera!!!
Fleur Překvapivě mě Tauer též oslovil a vůbec bych to nečekala. Nakonec mám doma dva jeho flakóny a tři odstřiky.
Fotografie je nádherná
.
Fleur Tedy kam ty chodíš na nápady?!
Taky ani nedýchám. A navíc ty ladící barvy...![]()
Když máte pocit, že kus vaší duše se zrcadlí ve flakónu...
to je uzasne... a trosku zavidim:-)
viktorka_od splavu Viď? Já toto hodně, ale v dobrém. Vždyť každá umíme něco![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje