Fleur to je výzva!!! Ak nezabudnem, už vidím, čo budem mať na najbližšom zraze na sebe...
Fotky parfémů
slniecko
Tak to jsem zvědavá.
wendulka Eden je fakt síla
Kolegyně v práci ho nosila několik let v zimě v létě, prostě pořád a dost se polívala, ale ve velkých prostorách se to rozptýlilo a bylo to hezké ![]()
V souvislosti s Loulou si vždycky vybavím Dalia a tu krásnou fotku flakónku na peřině. Brzo se uzdrav, asi se tu všechny shodneme, že na Tebe myslíme a těšíme se na další fotky
Děkuji! LouLou jsem fotila na šátku s kotvičkami. Úplně jsem teď dostala chuť se s ním navonět.
Dalia Aha, nějak jsem myslela, že se flakón houpal ve vlnách peřin ![]()

daniela Dech beroucí krása!![]()
daniela frézii jsem v něm sice necítila, ale vizuálně je to nádhera
.
Korsičanka Fleur Děkuju ![]()
Frézii tam cítím, ale jen v některou chvíli (vždycky když jsem doběhla na autobus, možná jak se člověk hodně rozehřeje
)
daniela Je moc hezká.
daniela Pěkné barevné ladění.
daniela Krásne! ![]()
janejane Dalia Biely kvet Děkuju! Když už mám doma jednou za čas čerstvé květiny, musím to využít ![]()
Teď vlastně kvete šeřík, ten je fotogenický, určitě se tady nějaký objeví (výzva pro ostatní, kdo mají na poličce nějaký pěkný šeřík
)
daniela velmi pěkné ![]()
daniela Krásná barevná kombinace
!
daniela Já bych to neriskovala - mohl by třeba pustit barvu, nebo se pokroutit ještě víc.
Fleur To je fakt, tady by pomohl asi jen photoshop (jako na produktových fotkách jsou tyhle detaily vždy dokonalé ![]()
I když teď koukám, že by to chtělo učesat ten střapeček (což se mi nepovedlo, v krabičce je dost zmáčknutý), možná by to šlo jako s vlasama - namočit a vyfénovat
Vůbec bych střapeček neupravovala. Takhle je ta fotka živá, je v ní vztah k vůni, je moc hezká. Dokonalost produktových fotografií bývá někdy chladná a nudná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje