Biely kvet Ne. To určitě ne. Je to velký keř, co tu roste na dvou místech kousek od mého bytu.
Fotky parfémů
wendulka kalina?
viktorka_od splavu Ne, tu poznám. Ta tu taky roste, ale dál. Kalina má kulatý shluky menších kvítků, tyhle jsou větší samostatný.
Biely kvet Ne. To určitě ne. Je to velký keř, co tu roste na dvou místech kousek od mého bytu.
Aj ruže rastú ako veľké kríky.....na prvý pohľad sa kvet podobá na pivonku, ale listy a ten konárik vyzerá ako z ruže. A keď sa pozriem bližšie, aj ten kvet. V každom prípade budem rada, keď sa ozve niekto kompetentný a rozlúšti túto záhadu.
Som na to hrozne zvedavá. ![]()
Biely kvet já kompetentní nejsem:-) ale ještě mě tedy napadla stromková pivoňka, jenže ty už u nás odkvetly..vypadají trochu jako kříženec růže a pivoňky:P
viktorka_od splavu Jo, to by možná mohla být. No tady už taky odkvítají. To se mi povedlo ustřihnout jedinej zachovalej kousek![]()
wendulka a krásný to máš!
viktorka_od splavu Díky
.
Jsem se po stopadesáti letech zase dostala k focení flakonů. Přímo gardénie mi tu v okolí nikde neroste, ale tohle je jí aspoň trochu podobný
.
![]()
wendulka Nádhera, Wendy! O stromkové pivoňce jsem nikdy neslyšela
, natož abych ji viděla
Ale určitě to je dobrá náhrada gardénie.

domenica neuveriteľne to k tej vôni sadne...
Polední klid v kanceláři...

daniela Ty bláho, jak ty barvy nádherně zachytíš?
To tě napadne fotit, když je vidíš, nebo to vyleze až pak?
Korsičanka Měla jsem náladu flakón vyfotit, tak jsem přemýšlela a uvědomila si, že ty kancelářské plastové šuplíčky mají krásnou modrou barvu a jsou průhledné
No a zbytek obstará ten (ještě plný) flakón, je neuvěřitelně fotogenický. A zeleň za oknem.
daniela Ale ten odraz na stole právě
Šikovná jsi!
(asi se opakuju, ale nešť)
Korsičanka Děkuju
Ten odraz jsem teda neplánovala - flakón je položený na misce, aby byl výš - a výsledek mě taky mile překvapil.
daniela Aha, myslela jsem, že je to kovový/skleněný stůl![]()
daniela parádní
vůbec by mě nenapadlo, že to nejsou žaluzie
daniela Tak to nemá chybu
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.