Fleur krása!!!
Fotky parfémů
Fleur Opravdu pěkná fotografie.
Korsičanka Biely kvet viktorka_od splavu euridike slniecko daniela Dalia moc děkuji, taková chvála potěší, obzvlášť když samy přispíváte tak pěknými snímky!
V Cardinalovi se cítím skvěle - vlastně nevím, proč jsem si ho nepořídila už dávno.
Fleur Ty paprsky vypadají tak symbolicky
, krásná pocta Cardinálovi!
Fleur to světlo! ![]()
Fleur Fotka s Cardinálem je úžasná, každý fotograf si přeje mít "dobré světlo" a tady se to opravdu povedlo!
A takovou knížku mám doma, jen je víc opotřebovaná![]()
Kdyby nebylo toho koronaviru, tak mohu zodpovědně prohlásit, že jsem na letošní jaro připravená ![]()

Martula To je krásné!
To je čistý parfém?
Dalia Ano, je to čistý parfém ![]()
Martula Fotkou jsi mě dočista navnadila se tou vůní navonět. Mám EdP a pár ml čistého parfému, takže v nejbližších dnech ji vytáhnu. ![]()
Dalia Tak to mě těší ![]()
Martula V současné situaci alespon na venčení Jollinky. ![]()
Martula Nádhera, vůně i fotografie!
Fleur Díky ![]()
Kdyby nebylo toho koronaviru, tak mohu zodpovědně prohlásit, že jsem na letošní jaro připravená
Krásne foto!
slniecko Biely kvet Díky
Flakonek jsem si pořídila těsně před koronou a vlivem těch událostí jsem se z něj ani nedokázala radovat. Až dnes ![]()
Martula Prosím, a jaký to je objem? Na fotce mi přijde celkem velký. Tipuji 30 ml?
Dalia 30ml. Je docela malinký. Na fotce jsou kolem něj mini narcisky a mini růžičky a je v nadživotní velikosti ![]()
Martula Tak jsem to trefila správně. Já jsem si na podzim pořídila flakon čistého parfému LHB a v reálu je malý a roztomilý. Přesto má také objem 30 ml.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje