Blíží se podzim a čas na Toma Forda ![]()

Blíží se podzim a čas na Toma Forda ![]()

daniela Fíha! Krásne...![]()
daniela Nádhera!
Všechny!
daniela Líbí se mi ta druhá fotografie, kde jsou jen samotné flakóny.
A přiznám se, že u té první mě ruší to terárium (?) či miniskleník; raději nezkoumám, co v něm žije
.
A přiznám se, že u té první mě ruší to terárium (?) či miniskleník; raději nezkoumám, co v něm žije
.
Presne toto som si pri pozornejšom pohľade uvedomila. A v tej krabičke sú nejaké sponky či bižu, nie?
Biely kvet netroufla jsem si to rozkliknout, stačil mi jakýsi útvar připomínající malé klepeto a hned jsem rolovala pryč.
Fleur terárium na šperky
to já bych se podívala ráda...
Biely kvet Dalia tina Fleur Děkuju ![]()
A jo, je to krabička na šperky a bižu, rozhodně se tam nic nehýbe :) Ale při vzdáleném pohledu to vypadá divně, přitom mi to připadalo jako super nápad ![]()
daniela líbí se mi ten zlatý stromek, kdyby byl větší, mohly by na něm Fordové viset jako baňky ;)
Biely kvet Cabaretí sourozenci ![]()
Dalia ty řádíš :) květ v dlani je nejvíc ![]()
alibi Děkuji. ![]()
alibi Zajímavý nápad :)
(a co takhle si ozdobit vánoční stromek flakónkama, místo baněk :)
Skvělý nápad, to by se stromky zdejších uživatelek pěkně prohýbaly pod tou tíhou :)
Mna to tiez uz napadlo.. Vyzdobit si stromecek miniaturkami ![]()
alibi Kočka_toulavá Hezké by to bylo, jen ta realizace - ovšem návštěvy by asi nestačily zírat ![]()
Sweet Potato ![]()
To je teda fofr! Díky!
prďola To víš, hned jsem běžela do temné komory![]()
Sweet Potato čotočotočoto? A čo je to v tých krabičkách?
slniecko v těch krabičkách je bambilion vzorků od Pedra, v naprosté většině Prin Lomros, ale i další nádhery
a to jsem doma ještě zjistila, že jsem dvě krabičky zapomněla ![]()
Sweet Potato skvěle jsi zdokumentovala tu parfémovou transfuzi ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.