Eclat ...
Coby vůně mě Eclat nikdy neoslovil, ale na téhle fotce teda
...
Zase něco...
Tady fakt už schází k naprosté dokonalosti snad jen to, aby byl flakon plný.
Milovaný Lyric...
Lyric
.
No a poslední Fifi Chachnil taky super!
Omlouvám se, že jsem to teď takhle všechno vypíchla jednotlivě. Ale tohle jsou všechno tak skvělé fotky, že jsem to tady s nima musela vytapetovat ještě jednou
. Pochválit to hromadně mi přišlo absolutně nedostačující.
wendulka Děkuji, Vendulko. ![]()
![]()
Ty jsi dlouho nefotila. Vždy jsi tvořila krásné fotky. Nechceš zase něco vyfotit? ![]()
Nevylučuji to. Teď mi posledního tři čtvrtě roku sebrala veškerou energii na nápady rehabilitace té mojí pitomé plantární fascilitidy z ostruh
.
Já upřímně obdivuju, jak v bolesti, se kterou se při svém zdravotním stavu každodenně musíš potýkat, se zvládáš odreagovat právě třeba i focením. Tohle já vůbec nedokážu
.
Já jsem ráda, že jsem se od jara s nohama zmátořila natolik, že si od dubna zase užívám alespoň zkoušení vůní a cestování.
Teď už si dokonce začínám pohrávat s myšlenkou, že bych mohla po půlroce i znovu začít chodit cvičit, jak se to dál pomaličku lepší. Tak kdo ví, třeba mě ještě někdy něco napadne
,
wendulka Jsem ráda, že se to lepší, to je hlavní. Je jedno, jak rychle, ale že ano. Pamatuji si na Tvá do puntíku propracovaná parfémová zátiší. ![]()
Mína Děkuji ![]()

Kdybyste se někdy někdo chtěl zbavit flakonu amuážky s jakýmkoliv množstvím vůně, dejte mi, prosím, vědět. Třeba bych ho odkoupila.
Moje sbírka aktuálně ...
zleva - 3x Beloved, Dia
2x Fate, Portrayal
Lyric extrait, Lyric
Memoir

Mám ještě flakon Crimson Rocks s pidimnožstvím vůně, který jsem dostala k vyzkoušení. Ale je bez víčka, tak jsem ho nefotila.
Krásná sbírka - i fotografie Portrayal...
euridike Jsi hodná, děkuji! ![]()
Dalia Krásna zbierka, nech sa ti ďalej rozrastá! ![]()
...hlavně se ale s těmi vůněmi voň!, a nešetři je...
Biely kvet Děkuji!
Letos už asi žádná nepřibude, to by musela být nějaká nečekaná příznivá situace. Ale jako další bych si přála Epic nebo Journey nebo Myths.
Miru Voním, fakt.
V tomto týdnu jsem měla dva dny po sobě Memoir, ještě tedy z odstřiku. Dokonce jsem v něm jela i na onkologii. Trochu s obavami, aby nevadil, ale bylo to super. Cítila jsem ho celý den.
Dalia Jubilation 25 a Honour si skúšala?
Kde ich kupuješ? Teraz sú niektoré na brasty v dobrých cenách, Myths v 42% zľave.![]()
A majú aj 50 ml flakóny .
Biely kvet Zkoušela. Honour jsem i před lety měla.
Kupuji všude možně a některé mám díky výměnám.
V tuto chvíli ale žádnou další nemohu. Memoir jsem kupovala nový a nebyl zrovna levný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.