Bych to za Ježíška taky klidně vyřídila, ale prý voňavku ne-e, prý už jich mám dost. Tss... mám jich jenom deset, plus nějaké odstřiky a vzorky. ![]()
Parfémové Vánoce, aneb - bude nějaká(a jaká) vůně pod stromečkem.?
...to je presne ono.
Totiz kdo neni parfemovy maniak, tak NIKDY nepochopi, ze kdyby vonavkovy zavislak dostla k vanocum paty nebo klidne stoprvni flakon, vzdycky bude radost nesmirna.!
Ono stačí, aby partner byl sám vášnivý sběratel třeba něčeho jiného, pak má pochopení i pro milovnici parfémů.
Nebo mu stačí, že partnerka má radost. I takoví muži existují. ![]()
Očekávám Shiro (prej: je to japonský a hezky to voní). Že si z mýho posledního zkoušení zapamatuje zrovna tuhle, by mě teda nenapadlo, ale proč ne, je to pěkná vůně. Já bych sobě nejradši pořídila Poudre de Riz, ale pochybuju, že mi na ni zbyde.
Ono stačí, aby partner byl sám vášnivý sběratel třeba něčeho jiného, pak má pochopení i pro milovnici parfémů.
Nebo mu stačí, že partnerka má radost. I takoví muži existují. ![]()
Krásně napsáno :)
Můj splňuje obě kategorie.
Ale stejně objednání nenechávám na něm, neb je umělec ![]()
Mám úplně skvělého chlapa (někdy se holt dárky rozbalujou dřív)...
Gratuluji k chlapovi :-) Kterápak to je?
Gratuluji k chlapovi :-) Kterápak to je?
Cuir Beluga. Miluje ji na mně ![]()
To je super :-) Užij si ji.
Děkuju :-)
taky gratuluju k chlapovi a ke skvělému výběru vůně, a musím se pochlubit, že tuhle jsem od přítele taky dostala kdysi k vánocům, je stejně skvělý jako ten tvůj
...která vůně to bude letos nevím, ale zato vím, že mi koupil tuhle luxusní paletku http://www.guerlain.com/fr/fr-fr/maquillage/les-yeux/fards-paupieres/palette-petrouchka-palette-yeux-blush-palette
Chanel Noir, o tom jsem věděla, ale o Safari jsem nevěděla. To bylo překvápko, který mě málem posadilo na zadek
Od Ježíška :-)

Páni, ty křišťály Swarowski flakonu Amouage opravdu sluší
. Gratuluju.
<p>To ano, dekuju. Akorat ta fotka zmizela :-(
Já tu forku normálně vudím. A gratuluju, krásný![]()
Aha, já jsem se dívala z mobilu a tam nebyla...Děkuji
.
Mladá od syna se teda vycajchnovala, dostala jsem Flower od Kenza EDT. Sama bych si ji nekoupila, ale unosím ji. Ona používá klasické svěženky (něco jako I love love, ale neptala jsem se), ale je jí 21, tak jí sluší. Byla jsem v pokušení koupit také vůni, ale chodí spolu 3 měsíce, tak jsem to zavrhla.
My jsme dárkování už před pár lety definitivně zrušili (nikdo nikomu nic!!!), ale občas někdo "ujede" a přivede ostatní u stromečku do rozpaků... to se stalo i letos: já jsem dostala neutrální peníze (ale nic nepotřebuju... tudíž ani nevím, co si koupím), a mamka dostala 5th Avenue - a to jsem byla hodně překvapená, nikdy by mě nenapadlo tuhle vůni zkoušet: a je to vcelku příjemná líbivá vůně!
Je to rozumné, dnes bych to pojmula také tak, co s mužem chceme, to si můžeme koupit kdykoliv, avšak děti svoje i jakoby svoje podarovávám strašně ráda. Ale vzpomínám si, když mi bylo dvacet a s tímto přišli tchánovic, jak jsem byla strašně zklamaná, tím vlastně zazdili, abychom jim cokoliv dali a cokoliv očekávali.
Tímto jsem si otevřela téma, "co byste chtěli a nikdy nedostanete", chtěla bych luxusní pero a nikdo to neví, protože by to byla pro ostatní škoda peněz, budu si muset koupit někdy sama![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje