No! Vůní, které se mi líbí a které bych na poličce jistě uvítala není málo, ale toužení, to už musí být. Však ono se něco objeví. ![]()
Parfémové Vánoce, aneb - bude nějaká(a jaká) vůně pod stromečkem.?
cinkja Chápu
, trojkombinace nositelka + vůně + flakón je v tomto případě velmi elegantní!
Moc děkuji . Flakón je nádherný, neustále ho převracím v ruce a užívám si ho konečně naživo.
A také moc gratuluji k nové vůni. Neznám, ale tuším krásu. Fotografie je opět dokonalá. Takové formičky měla moje babička a to cukroví, co v něm pekla
.
Po letech jsem dostala k Vánocům parfém (od manžela). Byla s nim vybírat dcerka a koupili Black Opium Nuit Blanche, která se mi celkem líbí.
Fleur krásná fotka. Vůni neznám, ale má velice zajímavé složení
. Píšu si.
Díky dobrým rádkyním z vašich řad a jmenovitě Krehutka, mi Ježíšek přinesl Russian Tea. Je dokonalý.
Sweet Potato wow! Ale teda musím uznat, sluší mu to i v tomto balení
. Ať se krásně nosí!
wendulka ďakujem. Hej, je, hlavne vnímavý, takže vie trafiť.
A áno, meniny bola Heliotrope v 1907-čke.
No, ježíška ten urnoidní obal dost zaskočil![]()
Voní přenádherně. Začátek mi přijde ostřejší, mátovější než z tvého vzorku, až lehce štiplavý, ale pozdější proplétání sladkého čaje a hořícího dřeva je bezchybné. Ještě jednou děkuju.
Fleur Krásná fotka!
domenica Gratuluju. Taky Ježíšek dostal předem tip nebo to bylo úplně překvapení
?
Martula Díky. V podstatě na tom, že mi skončil pod stromečkem, máš hlavní zásluhu právě Ty
. Jsem napjatá, na čem Ti nakonec nejvíc ulpí zrak.
cinkja Ach, takové parfémové Vánoce bych si též nechala líbit, neboť obě jsou součástí mých dalších parfémových plánů. Moc blahopřeji
. O Lui jsem horečně přemýšlela, jestli si ji nenadělit sama sobě a když ji teď vidím u Tebe, nejspíš do jara nevydržím a nadělím si ji už novoroční odměnu![]()
![]()
.
Krehutka
![]()
Voní přenádherně. Začátek mi přijde ostřejší, mátovější než z tvého vzorku, až lehce štiplavý, ale pozdější proplétání sladkého čaje a hořícího dřeva je bezchybné. Ještě jednou děkuju.
No pokud má Krehutka ještě ten původní stovkový flakon, tak je velmi pravděpodobné, že se ti to nezdá a vůně se změnou flakonu i lehce pozměnili
- už Micuska psala, že její vzorek Romanzy, který jí přišel, voní trochu jinak, než vůně ve flakonu, který si pak zakoupila.
Já si podobné odlišnosti všimla např. u Promesse de l´Aube (Parfums MDCI). U ní dokonce ještě před tím než změnili objem flakonu z 60 na 75 ml. A potom třeba i u Reve d´Ossian (Oriza L. Legrand), kdy můj originální vzorek ještě z té úplně první várky je více pryskyřičný, zatímco vůně ve flakonu byl konec vanilkovější.
Hlavně, že se vůně pořád líbí. I já blahopřeju k Ježíškovi
!
Renusatko Vyzkoušej na Starobrněnské, dostali ji v prosinci.
Sweet Potato Víc se mi líbily ty původní flakóny, ale tyhle také mají něco do sebe. Jenom je škoda, že je už poměr ceny a množství nevýhodnější. Russian Tea je vedle Mandaly moje favoritka u Masque Milana, máš krásný přírůstek!
Sweet Potato Víc se mi líbily ty původní flakóny, ale tyhle také mají něco do sebe. Jenom je škoda, že je už poměr ceny a množství nevýhodnější. Russian Tea je vedle Mandaly moje favoritka u Masque Milana, máš krásný přírůstek!
Sweet Potato Gratuluji! Dnes jsem ji po roce také ovoňovala. Je to moje zimní jednička!![]()
wendulka Novoroční odměna, že jsi to vydržela a nepořídila ji na Vánoce
!
Já jsem pod stromečkem našla tuto kultovní vůni, jenže mám pocit, že záměr byl sice fajn, ale nevím, co s ní. Mám obavy, že ji nebudu umět "nosit". ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“