Parfémové Vánoce, aneb - bude nějaká(a jaká) vůně pod stromečkem.?

29. listopadu 2014 12:35
Offline RoSa
10026 příspěvků moje polička 08. prosince 2015 12:17
Reakce na wendulka:

Hm, no když u tvého seznamu ho probrala až studená voda, tak u toho mého by ho už nevzkřísili vůbec, co?

Tak mě napadá (v souvislosti s tou včerejší barbušinou příhodou z MHD), že se čpavek používal i při oživovacích pokusech - pokud se dotyčný neprobere, má to definitivně spočítaný!

Online barbucha blogger
35313 příspěvků moje polička 08. prosince 2015 13:17
Reakce na wendulka:

Nevzkřísil by ho ani ten čpavek, ba ani svěcená voda. Stala bych se rázem... a teď čím? Sirotkem ne - tak snad emeritní matkou?

Offline blackviolet
3452 příspěvků moje polička 08. prosince 2015 15:09
Reakce na wendulka:

Klaplo , i když to trvalo asi 10 dní a dvakrát se omlouvali, že toho mají moc. Už je zabalená stejně jako Habit Rouge Dress Code. Ta bude právě včas, L'Homme Ideal je na dně (jedna ze čtyř používáných).

Offline Chantal
258 příspěvků moje polička 08. prosince 2015 22:56
Reakce na wendulka:

Bude to Lyric EdP. 

Jsem naprostým fanouškem čistých parfémů, ale na ten to vidím až někdy...  Nemáš s ním vlastně zkušenost jaký je v porovnání s EdP? 

Offline Mitzi admin
1481 příspěvků moje polička 08. prosince 2015 23:32
Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 09. prosince 2015 06:38

Tento rok som si pod stromček nadelila Ambra di Luna od Ramona Monegala. Nebudem musieť hrať ani veľké prekvapenie, lebo už balenie je krásne. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 09. prosince 2015 06:41
Reakce na Chantal:

Nekupuj si EDP, kup si ode mě extrait. To nepíšu až tak z důvodu, že bych ho ráda prodala, ale že to tak u Amouage řeším. Č.p. se mi líbí více a o tolik zas dražší nejsou. Resp. 100 ml mám na doživotí a téměř za stejnou cenu je extrait, který mám taky na doživotí a je hezčí.

Offline Chantal
258 příspěvků moje polička 09. prosince 2015 09:49

Mirka, Mitzi:

Děkuji za reakci! Už je koupená EdP, tak tentokrát začnu s ní a pak se očekávám k tomu extraitu posunu.

Je to u mě docela běžný průběh, u několika vůní jsem si nejdřív pořídila EdP a když došla, šla jsem do čistého parfému.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 09. prosince 2015 10:58
Reakce na Chantal:

Už jsem ho popisovala v recenzi, čistý parfém je hlubší, růže chyprovější a ty vinné tóny v něm jsou sladší a to koření je tam trochu jinak rozložené než v EdP.

Ale jo, jakmile začneš s EdP, myslím, že k tomu extraitu se taky časem dopracuješ.

Tassia: Jo, to nové balení se Monegalovi vyvedlo. Já mám u svojí Ambra di Luna ještě to původní. To budeš mít taky pěknou nadílku.

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 09. prosince 2015 14:22
Reakce na wendulka:

, teším sa.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 09. prosince 2015 20:34
Reakce na Chantal:

Taky jsem měla/mám i EDP, ale Epic a Lyric mi v č.p. přijdou hezčí. Jen Memoir si chci nechat v obou koncentracích.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 25. prosince 2015 15:53

Tak jsem včera večer konečně mohla rozbalit slíbený parfémový dárek.

Nejdražší položka na seznamu, který jsem sestavila pro orientaci, vlastně úplně naopak, ale mám ohromnou radost, protože zrovna v tuhle jsem paradoxně doufala nejvíc kvůli její již velmi nesnadné dostupnosti, juch.

A tímto ještě jednou velebím blackviolet, která může za to, že jsem po ní vůbec kdy zatoužila.

Offline bubena
143 příspěvků moje polička 25. prosince 2015 16:24

Amyris

Offline 33lejaby
683 příspěvků moje polička 25. prosince 2015 18:22

Nadělila jsem si sama- na cestě mám Impossible Iris, můj první nákup na ALZD

Offline blackviolet
3452 příspěvků moje polička 25. prosince 2015 20:15
Reakce na wendulka:

tak to vyšlo. Dárkyně mají dobrý vkus .

Offline Miru
16482 příspěvků moje polička 29. prosince 2015 13:56

...dostala jsem následující...:

(ale v databázi ještě nejsou, proto dávám odkaz, který jsem našla,

jinak dá se koupit na Darios.cz)

Lothantique Amelie & Melanie Magie Un d Instant

Lothantique Amelie & Melanie - Givre Blanc

Jeanne en Provence Les Temps des Secrets

Offline bubena
143 příspěvků moje polička 29. prosince 2015 15:16
Reakce na Miru:

tu poslednu mam aj ja...velmi prijemna sladucka vonicka,len mi chyba silaz,ale za tu cenu je idealna

Offline Miru
16482 příspěvků moje polička 29. prosince 2015 15:53
Reakce na bubena:

...ta poslední mi dost připomíná La Vie Est Belle v provedení hair mist,

tzn. velmi jemná, hodně příjemná.

Offline bubena
143 příspěvků moje polička 29. prosince 2015 16:00
Reakce na Miru:

mist som neskusala,neviem porovnat...ale viem si ju na tebe predstavit...ako na tebe drzi?na mne nic moc,musim prizivovat stale...

Offline Miru
16482 příspěvků moje polička 29. prosince 2015 16:11
Reakce na bubena:

...já tím myslela, jako kdyby byl hair mist, resp. velejemná koncentrace, ne ta typická údernost LVEB.!

No, je to spíše taková tělovka, intimní vůně, tak do pyžamka, na doma, na nevyplašení...