Tak se pochlubte, co přinesl Ježíšek letos
.
Mě čekala
...

Tak se pochlubte, co přinesl Ježíšek letos
.
Mě čekala
...

wendulka prekvapeni

Mně přinesl už včera Tonku Imperiale, odstřik
. Parfémové přání většinou nemám a většinou dostanu nějaký parfém po Vánocích.
wendulka viktorka_od splavu
Pěkně to Ježíšek vybral.
wendulka krása! Složení mě zase naplňuje zvědavostí...
viktorka_od splavu to je pěkné. Ježíšek sám?? Tam my nikdy nebudem ![]()
My jsme si oba s mužem vyměnili jednu vůni a knihu. Dostala jsem "domluvenou" Rose of No Man's Land a jeho jsem překvapila Standardem od CdG a zdá se, že jsem trefila dobře, protože se mu líbí a řekla bych i dobře sedí.
wendulka viktorka_od splavu Ježíšek vás má prokouknuté, moc hezké dárky!
marieu Předem domluvený dárek je lepší než nežádoucí překvapení. A je hezké, že jste se vůní obdarovali navzájem.
Blackbird Anemone
/krásná vůně, moc Ti ji přeju.../
Fleur pro mě zcela určitě. Drahý se voní jen když mu něco podsunu a je tedy pravda, že jsem ho- co máme děti- zcela parfémově zanedbala a občas se nastříkl zbytečkem nějakého smutného letitého Diora, který pro mě ani nebyl úplně trefa. Přišlo mi, že je z CdG zcela upřímně nadšený a mně tedy voněl velmi, velmi dobře. Poznámka na okraj: od doby, co sem chodím za recenzemi a nejen na kukačku do outfitového vlákna, neuplyne den, aby mi do vlasů nezašeptal "mmmmm, ty ale krásně voníš" a to se po 18ti letech sakra dobře poslouchá ❤️❤️❤️
marieu úplně sám, ale samozřejmě na základě společné návštěvy parfumerie před třičtvrtě rokem, kde jsem chválila - ptala jsem se jaktože si ji zapamatoval a prý si udělal fotku:D
viktorka_od splavu to je krásné a neskutečně pozorné ![]()
viktorka_od splavu to má teda muž dobře vymyšlený, mnozí by se mohli inspirovat
marieu tohle poslouchat se nikdy neomrzí
, mě to taky vždycky zahřeje
Já jsem letos nadělila doma 4 vůně a musím říct, že všechny jsou dobré a i když tady v recenzích je pánský Amouage Interude docela sepsutý, tak na muži je úžasný. A Zebra - Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui je opravdu hodně podobná Aventusu, takže mám vlastně i tak parfémové Vánoce, protože jsem rozdala parfémy všem![]()

Moje úlovky
Guimauve od muže, jinak samoježíšek ![]()
wendulka Tenhle model předvýběru kombinovaného s překvapením jsem s dcerou praktikovala od její puberty i na oblečení, velmi se to osvědčilo.
@Fleur wendulka mně to taky přijde jako dobrá varianta. Před rokem jsem takhle dostala peněženku.
wendulka Tak jsme to dělali doma taky, když jsem ta parfémová přání měla
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.