Blbé a drobné (parfemové) dotazy

12. srpna 2014 17:51
Online jerry
10980 příspěvků moje polička 22. června 2015 13:54
Reakce na vanilka:

Joop! Nightflight

Offline RoSa
10029 příspěvků moje polička 22. června 2015 16:51
Reakce na vanilka:

Dobrejch vůní (teda každopádně lepších než Adidas či Axe) za málo peněz je pro chlapy mraky!

Bvlgari (nějakou Aqva třeba), Cerruti, Davidoff, Hermes, Issey Miyake, Jaguar, Ferrari (ty Essence), Pal Zileri.... nebo Ferragamo Tuscan Soul (ale ta je myslím všude vyprodaná)

PS: Oni teď dávají občanku v patnácti? Už je to teda dávno, co se mě to týkalo, ale mám pocit, že mi bylo osmnáct...

Online jerry
10980 příspěvků moje polička 22. června 2015 17:17
Reakce na RoSa:

I nám dávali občanku v patnácti...ale je to už tak dávno, že máš právo si to nepamatovat

Offline RoSa
10029 příspěvků moje polička 22. června 2015 17:20
Reakce na jerry:

No jo vlastně - já jsem si to asi spletla s řidičákem Je to už hodně dávno

Offline slniecko admin
19436 příspěvků moje polička 22. června 2015 17:20
Reakce na RoSa:

Vždy to bolo v 15, od 18 je vodičák, chlast a volebné právo :).

Offline slniecko admin
19436 příspěvků moje polička 22. června 2015 17:23
Reakce na jerry:

Joop! Nightflight

Môžem potvrdiť, dala som na túto radu a je to krásna vôňa...

Alebo, ak je športovejšie založený, tak by som išla do Burberry Sport, len neviem, po čom teraz sú, ale pre synovcov asi pred rokom som ich kupovala za nejakú rozumnú sumu...

Offline luciole
1211 příspěvků moje polička 22. června 2015 20:03
Reakce na Mirka:

Lyric extrait je živočišnější a pryskyřičnější a líbí se mi víc než edp (moc sladkých růží).

Offline vanilka
2156 příspěvků moje polička 22. června 2015 20:10

Jste zlaté, moc vám všem děkuju za tipy!! Je to sportovec a mě se na něm líbí vůně se závanem citrusů, svěžesti. Jemu se zase zatím nejvíc líbila vůně s čokoládou, karamelem, taková hutnější až gurmánská, normálně v drogerii, bohužel si nevzpomenu, co to bylo. Vybíral si to sám, sprej + sprcháč.

Projdu si všechny ty vůně, co jste mi doporučili a sama jsem zvědavá, co mu nakonec vyberu. Díky!

Offline Miru
16492 příspěvků moje polička 23. června 2015 05:34
Reakce na vanilka:

...v tom případě

A*Men Mugler

Au Masculine Lolita Lempicka - velice kvalitní, perníčková(nosila jsem i já), dobrá cena

Homme Exceptionel Montblanc

Dirty English Juicy Couture

...případně i mnou již zmiňovaná The One Man Dolce Gabbana - decentní, ale hřeje...

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 23. června 2015 06:48
Reakce na luciole:

Děkuju, budu muset překonat lenost a sehnat si vzorek, na slepáka je to kapku ehm, drahé.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 23. června 2015 06:51
Reakce na vanilka:

U těch sladších vůní bych měla obavu, jak vyzní na 15-ti letém klukovi - třeba A Men. Jsou to většinou děti, oproti holkám.

Offline vanilka
2156 příspěvků moje polička 23. června 2015 18:04

Všechny vámi doporučené jsem si pečlivě prolustrovala a vylučovací metodou (bez zkoušení, čistě podle složení, pocitu, hodnocení...) mi zatím vyšly tyto:

Pal Zileri Viaggio d´Africa

Joop! Nightflight

Bvlgari Aqva pour Homme

Zaujaly mě nejvíc, zejména pak mě úplně neznámá značka Pal Zileri. Zatím se nemůžu rozhodnout .

Ještě jsem si vzpomněla, že manžel měl před časem černou Ferrari a klukovi se líbila, tak ještě je ve hře tato.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 25. června 2015 14:11
Reakce na Mirka:

Mám si koupit Lyric extrait? Stojí za to? Měla jsem EDP a prodala ji, válcovala mě. Moc růží, moc chypre. Hodně mi připomínala Palomu Picasso Mon Parfum.

S cistym parfemem Lyric se to ma ve srovnani tak, jak napsala slniecko. Je tedy fakt, ze ja uz z EdP taky nejsem tak nadsena jako na zacatku, ale u me to vzniklo az po porizeni extraitu. Nicmene i tak se mi EdP libi porad. Takze si stejne jako slniecko myslim, ze pokud ses uz pred tim necitila v EdP pohodlne, neni moc velka sance, ze to s extraitem bude ono. Jestli chces, ozvi se mi do SZ a muzu ti poslat vzorek.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 25. června 2015 15:44
Reakce na wendulka:

Děkuju! Nad Epic č.p. bych se nerozmýšlela, ale ten momentálně není. Takže si nechám zajít chuť na Lyric a radši si počkám na Epic.

Offline Lalaith
261 příspěvků moje polička 30. června 2015 08:41

Bývá v běžných parfumeriích k vyzkoušení Alien Essence Absolue? Případně v kterých?  Díky. 

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 30. června 2015 10:32
Reakce na Lalaith:

V Sephorách už určite ne !

Offline derad
40 příspěvků moje polička 01. července 2015 10:27

Holky, poraďte mi. Hledám santal. Pokud možno bez doprovodu (Santal Massoia dobrý, ale bez mlíka by byl lepší), a abych nemusel pátrat po e-bayích po nějakých vintage pravých Mysorech.

Je mi jedno jestli bude pravý, nepravý, chemický, nebo jaký - prostě santalová vůně - kde je?

Offline slniecko admin
19436 příspěvků moje polička 01. července 2015 10:39
Reakce na derad:

Profvmum Roma Santalum

Offline derad
40 příspěvků moje polička 01. července 2015 11:01

díky!

Online jerry
10980 příspěvků moje polička 01. července 2015 11:09
Reakce na derad:

Atelier Cologne Santal Carmin - santalové "solidřevo"

El Nabil Musc Santal - levnější varianta téhož