slniecko Tolu 2.900,- 120 ml, napiš si o ceník
.
A nebo také ne ;-)). ![]()
![]()
slniecko Tolu 2.900,- 120 ml, napiš si o ceník
.
A nebo také ne ;-)). ![]()
![]()
S tým Tolu....pozerám, že je len 120ml balenie...to je pre mňa neminuteľné....nechcete sa niekto podeliť?
Na Profi-parfémy Eau de Lit (za 2.329,- Kč)
https://www.profi-parfemy.cz/guerlain-eau-de-lit-edt-125-ml-w.html
Na https://www.maison-incens.com/sleva 30 % na vse, vcetne sad vzorku. Automaticky se odecte v kosiku. A posta zdarma.
andry Ale už...kuš!![]()
Korsičanka No přesně!
Já mám intenzivní pocit, že se s těmi slevami a různými výprodeji krásných vůní, bez kterých nemá smysl dál žít, že se všichni zbláznili! ![]()
prďola ...
Jen my jsme letadla![]()
prďola taky si říkám, co se to děje... bude konec světa nebo co?
Paris Možná, jak je spousta lidí na HO a nemá potřebu se extra slušňácky oblíkat, tak nemá ani potřebu se vonět (což tedy nechápu! ke svému domácí oblečení mám dokonale vyladěné vůně!
)
Ale možná to způsobilo nižší tržby, které teď dohání v rámci slev ![]()
prďola Ale možná to (HO)způsobilo nižší tržby, které teď dohání v rámci slev
Tak to vidím.
prďola to rozhodně. Určitě všem klesly tržby a nejsou na tom dobře. Jen je zvláštní, že tolik firem zlevňuje najednou.
Na Notino sleva 10% při nákupu nad 1800.- (kód notino10)
a sleva 15% při nákupu nad 2200.- (kód notino15)
Bohužel nejde zkombinovat s tím "naším" slevovým kódem na 7%
andry Koupilas? Mám ji podruhé v košíku:)
Korsičanka ne, nemam vyzkouseno. Ale je to pekna cena.
andry No, snažím se o ní něco načíst, ale výpovědi jsou dost rozporuplné. Kdyby šel někdo napůl
, tak...
Korsičanka udajna podoba s Lancome exkl = pro me spis ne (timto dekuju viktorka_od splavu za paniku vyvolanou Parfait de Roses, voni PRESNE jsk jsem cekala
).
andry Jo, to jsem vlastn na fragr. četla - vyhazuju z koše:) Oud Bouquet mi stačí v odstřiku.
Korsičanka udajna podoba s Lancome exkl = pro me spis ne (timto dekuju viktorka_od splavu za paniku vyvolanou Parfait de Roses, voni PRESNE jsk jsem cekala
).
Mám ji na sobě sice teprve chvilku, ale jako musím souhlasit, že v první fázi tam sice ne tak sladká, ale typově podobná bonbónová růže je, takže TY na ni opravdu zapomeň
.
Toto se zdá být záležitost hlavně pro nositelky Parfait de Roses, Rose Rouge, Kismet apod.
wendulka ja jsem v klidu, ani me nenapadlo ji davat do kosiku, ale diky za info! Mmch, zkousim Crimson Rocks a i ta je dost sladka...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.