Ah, tak Tabac Rose je už teď zhruba stejně sladká jako Crimson, ale na ten slibovaný tabák zatím furt ještě čekám
.
Zľavy, akcie a výhodné parfémové nákupy
Jo, ta aspoň tabáková je.
Ale jak výše zmiňuju tu Rose Rouge (Van Cleef & Arpels). No tak ta je právě taky od něj, jak jsem chvilku po odeslání příspěvku zjistila - jsem si říkala, že je mi to nějak podezřele povědomý
.
To bych mohla takhle na ten tabák čekat do soudnýho dne
.
wendulka To bych mohla takhle na ten tabák čekat do soudnýho dne
.
Ty máš normálně sloní paměť - ale čichovou. Ad Rasquinet - kvůli němu mě právě lákala:)
wendulka Aha, tak to se Tabac Rose obloukem vyhýbám zbytečně. Rose Rouge mám, není to úplně láska na 100 %, takže Tabac Rose by se mi i mohla líbit ![]()
Hele víš, že jo
? Líbí se mi víc, jak není tak marmeládově megasladká, tak mi přijde nositelnější.
Memo French Leather tester za 2363,-
Prada No.14 Rossetto za 1109,-
https://www.parfemy-parfumeur.cz/akce-na-parfemy/?mc_cid=9493fca529&mc_eid=02f7516ca8
akce na parfémy s růží
Elnino - Gianfranco Ferré Gieffeffe 100 ml tester za 229,-
Nesleduju to, ale myslím, že dobrá cena Metallique
Mirka To nesleduješ, už byl i za něco přes 1600,-
Korsičanka stovka? Fakt? To bych ho i brala.
Mirka Aha, vidíš, jak jsem nepozorná
Já měla 50 ml ve flakonu(už dávno ne), tak mě ani nenapadlo o množství přemýšlet.
Korsičanka takže za stovku slušná cena. Láká mě to, přiznávám, jak jsem doma, mám chutě
. Ale je to množství k nespotřebování.
Mirka Jen si ji kup, je moc pěkná, uklidňující a přitom veselá.![]()
Korsičanka vím, testovala jsem ji jako novinku v Polsku. Líbila se mi.
Kdyby někdo toužil, na arome se prodává BR540 v malém 35 ml balení přímo od MFK za cenu koupě 3499,-
Dnes v Douglas 23% sleva na většinu produktů
Zajímavý úkaz: u značky Nishane vůni ZENNE nenajdete, ale na odkaze ji můžete objednat![]()
https://www.profi-parfemy.cz/nishane-zenne-extrait-de-parfum-50-ml-unisex.html
Asi ještě nezapracovaná novinka![]()
Cartier testery 75 ml L'Heure Fougueuse IV a L'Heure Perdue XI na Profi-parfémy, za 2.036,- Kč
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025