alibi No zas tak moc jich zase nemam
Tak 4x100 ml![]()
A mam stara UFO baleni jeste.![]()
alibi No zas tak moc jich zase nemam
Tak 4x100 ml![]()
A mam stara UFO baleni jeste.![]()
Luna ![]()
to ufo balení se mi moc líbí, já v něm vidím takový to skládání oblázků na sebe v japonské zenové zahradě
Dvě hodiny po vystoupení z letadla, zcela náhodně na potulce Lisaboně jsem narazila na obchod brazilské značky Granado. Celý design obchodu odpovídal té Brazílii, personál ochotný, na flakon lze vyrýt jméno nebo věnování. Zkoušela jsem dvě vůně, pro tu vlevo- Infūsao Botânica- se rozhodně vrátím. Krásná svěže aromatická vůně s přírodním vyzněním. Sillage má tedy upřímně mizernou, ale jako polívačku beru!

marieuLisabon je moje nejmilovanější město
, vždycky se tam ráda vracím, ale naposledy jsem tam byla ještě před covidem. Tenhle obchod vůbec neznám. Kde se nachází?
Přeju spoustu krásných zážitků a hezká vůně k tomu je už vlastně jen bonus.
Fleur kousek od výstupu z metra Baixa-Chiado směrem k výtahu.
marieu Díky!
Luna Já bych někde potřebovala vyzkoušet Insolenci EDP a EDT. Vím, že se mi líbila i jsem jednu měla v odstřiku a nevím kterou.
Fleur výstup z metra na Largo da Chiado, abych byla přesná.
V pražském Florentinu má Notino testery většiny domečkových flakonů, Insolence je tam taky (ale koncentrace jsem si nevšimla). Zkus mrknout do brněnské prodejny.
jerry V Brně jsem koukala někdy v březnu a neměli je, ale až půjdu do města, tak se zase podívám.
Renusatko Mám pocit, že je v Brně nemají; na České jsou všechny AA, celá orientální řada, možná nějaký ten Mon Guerlain a to je asi vše.
Dalším přírůstkem nejspíš bude třicítka Ganymede.
Ta vůně se mi líbí, ovšem nespadá úplně do mých priorit, nicméně dostala jsem dárkový poukaz do Ingredients a nic jiného mě od nich neláká (na Eau Capitale bych si už zase musela hodně připlatit).
Fleur Kdyby tě časem omrzela, víš, kam se obrátit
Už jsem ji měla 2x a vždy prodala při potřebě nákupu jiné vůně
, neb jde na odbyt. Ale závany vysílá krásné a komplimenty se taky hrnuly.
Korsičanka Uvidíme
.
Mně se nestává, že bych si pořídila vůni, která by mě rychle omrzela. Ale nedokážu s radostí nosit nic, co stejně radostně nepřijímá moje okolí. Kvůli manželovi jsem se zbavila bezpočtu vůní, protože u něj je problém s tím, že mi nákup odkýve a za týden se diví, co to mám za nepříjemný parfém. Z ohledů na sestru jsem se rozloučila se Suma Oriental (nebavilo mě přemýšlet, jestli nemám stopu na šále, když jdeme spolu ven), na poličce mám stranou vůně, o nichž vím, že se nelíbí někomu v práci, nosím je tedy výhradně ve volném čase...
Fleur Jsi velmi ohleduplná. Já to řeším jen někdy u muže, a když jdu k doktorům(což není naštěstí zatím tak často
)
jerry V Brně jsem koukala někdy v březnu a neměli je, ale až půjdu do města, tak se zase podívám.
Tak v Notinu na České mají skutečně některé z Guerlainů v domečcích; k dispozici je: L´Instant, Samsara, Champs-Elysées, L´Instant Magic, Idylle, Insolence pouze v koncentraci EdP.
Zdravím vás, ráda bych si doma začala vyrábět pěkné gravírované lahvičky na parfémy. Můžete mi prosím doporučit nějaký rycí stroj na toto?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.