sisa.b Třeba se s vůní ještě někdy potkáte. Asi nejsou jenom na jednom letišti?
Váš další parfémový nákup?...aneb aktuální parfémová přání/plány
Jitka77 Ne, on odepíše i v jeho 3 hod.ráno, tak jsem to myslila. Ale známe umělce, že?![]()
Právě malé značky by se měly snažit, aby jejich vůně kupoval celý civiliziovaný svět. Zvlášť, když se jim povedly, mohli by s nimi prorazit. Myslit si ale, že státy ve stř. Evropě nemohou platit světovou měnou, je dost úsměvné![]()
Edit:
...Asi nejsou jenom na jednom letišti?
Právě že jsem googlila a mají jen 1 vlajkový obchod v Tiraně (a na jejich letišti)..., tak by se e-shop mohl smekat![]()
Dorazil Golestan od Tauera, a zitra vyzvedávám Shanghai Lily od Forda.
Jsem tak nějak propadla hutným tuberózovkám, a ještě bych chtěla zkusit květinovku s dominantní lilií ( mám hned vedle květinářství, a vůni lilie zbožňuji)
...tak jsem zvědavá, co objevíš.
Lilie -
to byla svého času krásná v Anais Anais Cacharel,
lehká, čistá, s delikátním vetiverem je Musc K Ella K Parfums
Hutnou, mazlavou, nasládlou až sladkou bych brala taky
(znovu mě láká zkusit L´Interdit Absolu Givenchy, jestli mi nebude vadit to, že byl naposled na mně příliš sladký, pokud se to tedy nezměnilo....)
33lejaby krásná lilie je v uplně obyčejné Cartier Baiser Volé - ale musí to být EdP!!!
...jooo, to máš pravdu!.
A Golestan mi neskutečně sedí, úplně se v něm vyžívám ![]()
...tak to je paráda!, to moc přeju, že vůně tak těší![]()
Mě takhle teď nesmírně vyhovuj Liu, nádhera, pudr, měkkost...
Le Labo Lys - poprvé se mi líbila velmi, tak jsem si ji před nedávnem připomněla a už ji vnímám jinak, už mi nesedí
Lys Solaberg - zajímá mě a láká svým složením hodně dlouho, ale nějak nejsech schopna pořídit vzorek, vždy ji "předběhne" něco jiného
ten Baiser Volé, jak doporučuje RoSaje parádní typ!.
(a eminentní zájem mám o verzi Parfum, jestli je ještě hezčí než klasika EdP.?)
((to bych si také moc ráda připomněla... ...protože u některých vůní mi pak někdy vyleze a vleze příliš zelený/rostlinný tón, ale nějak divný, který mi to celé ruší. No, kdyby se mi líbila jak dříve, bylo by to bezva))
Určitě referuj, jak postupuješ, pokračuješ![]()
![]()
...mmch, myslím, že by se Ti mohla líbit vůně Fievre Verte Kilian
(protože máš různé Cristalle Chanel, Diorella, Purpose, atp. ... A Fievre Verte je jak skleněný ale pružný, lesklý, zelenkavý oblázek z mydlinek a nasládlých/delikátně nagurmánštělých fouger tónů)
Miru to asi ne, pendrek... ![]()
...ten tam téměř nepostřehneš!, a když, tak velmi delikátní a lahodný![]()
Když nějakou složku nemáš ráda, tak její jediná molekula převálcuje vše ostatní (Murphyho parfémové zákony
).
...to je sice pravda. Ale taky platí, že i moje neoblíbená ingredience může být v jiné vůni i pro mě skvostná![]()
(čili kvůli jedné složce bych nikdy "neodsoudila" vůni jako nenositelnou. Spíše pokud by ve složení vůně bylo těch ingrediencí víc, resp. v takové kombinaci, o které vím, že mi často nesedí, potažmo, pokud znám tvorbu značky, pak je to ještě snažší, zda vůně bude pro mě či ne)
jerry Pro me tuberoza, bolehlav i v malem mnozstvi, vsude.
Vyzvedla jsem Shanghai Lily od Forda, a krása, slepák vyšel ![]()
Mám teď květinově omamné období
RoSa
...mmch, myslím, že by se Ti mohla líbit vůně Fievre Verte Kilian
(protože máš různé Cristalle Chanel, Diorella, Purpose, atp. ... A Fievre Verte je jak skleněný ale pružný, lesklý, zelenkavý oblázek z mydlinek a nasládlých/delikátně nagurmánštělých fouger tónů)
Já mám také ráda Cristalle, Diorellu (ta původní byla nejkrásnější!), ale Fièvre Verte je pro mě katastrofa: nasládlá zeleň s lékořicí, to mi vyloženě obrací žaludek. Ty klasické vůně od sebe držely sladkost na sto metrů, takže jejich zeleň byla osvěžující.
...omamné květinové?,
a co SABBIA BIANCA Profumum Roma třeba?..
...a pak něžnější a sofistikovanější ORMAIE 32
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí