Měla jsem Turkish Blend Phaedon, a to byla úplně stejná vůně jako Tobacco Vanille, úplně mi ji připomněla, a taky to byl neskutečný držák a šla do prostoru.
Váš další parfémový nákup?...aneb aktuální parfémová přání/plány
...od Phaedonu jsem, myslím, nezkoušela nikdy nic. A nebo jestli, tak max jednu vůni, ale nepamatuji se.
Chápu, že tak jako mně některé vůně připomínají jiné, tak Tobacco Vanille může být jinou vůní připomínána, asociována. Ale
je jediná a jedinečná...
Když se mrkneš tady na recenze obou vůní, tak se zmiňuje podobnost. Měla jsem ji ještě z dob, kdy Notino se jmenovalo Parfums, (2015) a zlikvidovala jsem ji minulou zimu, úplně jsem si v té vůni lebedila ![]()
...jooo, jasné, já vím, že pár vůní je, které Tobacco Vanille připomínají. To nerozporuji.
(nejvíce mi naskakuje jerry
protože ta párkrát nějakou vůni blízkou k Tobacco Vanille zmínila)
Ale připomínají...
No, je krásné, když Tě takhle něco dostane!, je to radost, taková vnitřní blažená spokojenost![]()
ja som sa včera na letisku zaľúbila do tejto krásky. odolala som a teraz smútim ![]()

...a proč jsi si ji nekoupila?
Miru pretože už sme museli ísť na bránu a mala som veľmi málo času preskúmať ju na sebe. Láska prišla až v lietadle... asi potrebujem ďalšiu dovolenku ![]()
...ahaa.
Hm, náááhodou, tohle je super!, aspoň víš, co si máš koupit, třeba to jde sehnat i jinak![]()
(to my, co nevíme, co chceme, nebo víme, ale nikde to třeba není...
)
Vetřu se sem se svým obyčejným nákupem. Po asi 20 letech jsem u kamarádky čichla k Miracle od Lancomu a za dva dny byl doma. Kdysi jsem ho mela, ale uplne jsem zapomnela, jak voni.Takže od rána mam nos zaborenej v zápěstí a nucham se . Plus dvě pochvaly v práci.
...tohle, tyhle pocity, situace jsou vždycky moc pěkný! Tak ať se krásně nosí![]()
![]()
Já se přiznám, že Pětku miluji, ale pátrám už jen po té předcovidové. Současná není t, o, co bývala. Fajn je nová EdT, ta se mi líbí víc než předchozí.
sisa.b A kde na letišti jsi ji zkoušela? Koukám, že značka je albánská, ale adresu má ve Francii
. Vypadá moc dobře - lze ji k něčemu připodobnit, prosím?
...mně by se složením líbila spíše Aetheria...
Jo, nooo, měla si jisisa.b koupit, aby mohla poreferovat...![]()
Korsičanka v Albánsku na letisku som ju skúšala. Cez stránku ma nepustí k objednávke, že pre SK nie... a na mail mi neodpovedali ![]()
Ach jaj, nejdete niekto do Albánska na dovolenku? Manžel ma tam síce posiela zas, ale je to drahý výlet za parfumom
sisa.b Sisi, zkusila jsem objednat a napsali mi toto:"Omlouváme se, ale zdá se, že pro váš stát nejsou k dispozici žádné platební metody. Pokud potřebujete pomoc nebo si přejete domluvit alternativní platbu, kontaktujte nás."
A psala jsi jim, že můžeš platit klidně i v dolarech?
Edit: zkusila jsem jim taky napsat mail:)
Korsičanka presne tak som dopadla aj ja, na mail za dva dni neodpísali
sisa.b Pokud nereagují, nezaslouží si, aby někdo jejich parfémy kupoval!!! Mně odepíše americký parfumer z Pictura Fragrans i v noci![]()
Korsičanka To ti odepíše proto, že on noc ve svém časovém pásmu nemá, ne? ![]()
K malým značkám bych v tomhle byla shovívavější, dělají si kolikrát všechno sami a potřebují si chránit prostor pro kreativní práci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí