...ještě muškat s růží/ Ingredients
Váš další parfémový nákup?...aneb aktuální parfémová přání/plány
Miru Znám, ale ona je ta výdrž a sillage nepříliš ohromující ve vztahu k ceně, takže se držím zpátky
; bohužel je to problém skoro celé značky, která by mi jinak konceptem byla sympatická.
...fakt i ostatní vůně jsou slabé?!
Mně by se tam složením přinejmenším tři, čtyři líbily. Tak to asi nebudu riskovat...
Miru Já jsem je zkoušela ze vzorků všechny, které měli v portfoliu asi před dvěma roky, a byla jsem z toho výsledku dost rozpačitá. Ale znáš to, nejlepší test je vždycky na vlastní kůži a nos.
...no, tak když Ty řekneš, že silné nejsou, co pak já...
Miru Tak ty se zase na druhou stranu umíš pořádně opřít do rozprašovače
!
...to zas jo, zas toho se nebojím ![]()
...tak to ani vzorky objednávat nebudu, a příležitostně vyzkouším v Ingredients. Slabé vůně - to je mizérie. A když mě nějaká příjemně překvapí třeba, jenom dobře![]()
slniecko Přesně - příjemně nositelné, ale nic za tím. Vlastně je na tom nejhezčí ten koncept, ten budí víc emocí než samotné vůně.
...mám skoro na dně Tubereuse Astrale.
Nevím, jak dlouho bez ní vydržím, je to vlastně taková moje tajná signature...
...dochází mi i Thundra. Tu nebudu muset mít znovu/ krásná, ale mám jiné objekty event. zájmu.
...a taky potřebuju asi nutně nasládlou bilokvětinovku.
Takže mám velmi důležité/náročné přemýšlení ![]()
![]()
Šetrím si na Amouage Existence, dostala ma do kolien.![]()
...myslím, že To bude slušet, jde krásně k Tvé jemné duši...
Blanche Bête
Miru ďakujem Miru, mám malý odstrek, pochvaly počúvam z viacerých strán. Odkedy som ju skúsila na letisku, zaryla sa mi do kože. A áno, súznie aj s mojou dušou. Som to ja![]()
Koupila jsem si do zásoby Lilac Love, ta mi nesmí chybět. A Diorissimo po dlouhé době.
...nejspíš
Soir d´Orient Sisley,
protože
30ml flakonek je na dně
(neprůhledný flakon)
Lilac Love (už jen na dně) a No. 19 Poudrée.
Totally White 126 (Parle Moi de Parfum) - už je doma![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“

Fleur