Super, děkuju. A už se těším.
WP US-M niche & indie značky
svěženkář zatím se ke mě vrátil jen jeden z prvních WP a překvapivě nebyly vialky prázdné, takže si myslím, že má smysl seznam dál prodloužit
zapsáno
prďola Děkuji!
Já třeba mám pocit, že tenhle WP u mě stále ještě nebyl
.
svěženkář je u mňa a je u mňa už strašne dlho. dokonca rozmýšľam, či ho nepošlem nedovyskúšaný ďalej a nepoprosím o znovuzapísanie do zoznamu na koniec.
Tak....neuveriteľné, ale dotestovala som...komu posielam? Vosina ?
slniecko ano prosím, píšu SZ
Balíček je u mě.
Moc se omlouvám
. Tenhle balíček u mě uvízl. Nějak jsem na něj zapomněla a potom mi ho ještě posunula dlouhá nemoc. Už končím a můžu odeslat dál.
Jen bych ještě napsala, že v tomhle balíčku je problém s plastovýma vialkama, které špatně drží, občas je nějaká prázdná a i když jsem se snažila vyměnit sáčky a krabičky, tak myslím, že to bude pokračovat.
Už jsem psala Renusatko , ať mě vynechá a balíček posune dál. Od doby, kdy začal putovat, se mi podařilo vyzkoušet pár vůní, které mě nejvíc zajímaly, a teď bych jen brzdila provoz. Kdyby v něm na samém konci jeho cesty zůstalo ještě pár vonných molekul, tak si ráda přivoním
.
Tak potom ModestMourek a nebo alibi , aby to neputovalo sem a tam. Jak na tom jste?
Renusatko já za chvíli dorazím ten předchozí, takže v poho
Renusatko Klidně to pořadí přeskládejte, jak se to hodí.
ModestMourekjá jsem s hrůzou objevila zastrčený wp. Kam ti ho mám poslat?
WP dorazil.
Konečně se blížím ke konci WP. Komu budu posílat? Emi
ModestMourek Nejsem si jistá, jestli jsme někoho nepřeskočili, ale jestli se o něj nikdo nepřihlásí, tak ho beru :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“