Mazzolari Lei

Mazzolari Lei

Biely kvet Krásné foto! ![]()
Juicy Couture

Tomo Her

Viva La Juicy

Narciso EdT

Dalia To je krásne!.....Kde ty na tie úžasné obrázky chodíš? ![]()
L´Heure Bleue

Dalia Nádherná barva (i obrázek i vůně) ![]()
Juicy Couture

Dalia To je krásne! ![]()
Biely kvet A vůně také!
Za méně peněz hodně muziky, alespoň pro mě.
Shalimar

Dalia asi poprvé musím nesouhlasit. tohle je shalimar. ale edt. ty máš na sobě edp, ta taková "drsná" imho není
viktorka_od splavuCo vnímáš na fotce jako drsné?
Já bych si právě takové šaty vzala ke kterékoliv koncentraci Shalimaru.
Dalia jenom pocit. takový... tvrdý. prašný. nevím. všechny tvé fotky jsou dokonalé a pokud vůni znám tak sedí/když neznám tak si ji podle fotky umím představit.. a tahle mi nějak nesedla, resp. edt shalimar je pro mě víc "kouřový", takový pevný, tvrdý na omak. a k tomu by se mi hodila. edp je, alespoň na mě, vůně vyvolávající pocit bezpečí, spíš oblá. "útulná". obrázek je proti ní hodně kontrastní, spíš znepokojivý.
samozřejmě, to jsou všechno subjektivní vjemy, vůbec bych to nepsala kdyby se mnou ty ostatní obrázky tak pěkně nesouzněly:-)
viktorka_od splavu EdT už jsem poměrně dlouho nečichala, takže teď nedokážu rozdíl mezi koncentracemi dobře posoudit. I když jsem ji před časem taky měla.
A ráda bych si připomenula čistý parfém.
...chtělo by to u modelky na obrázku alespoň změnit barevnou vsadku, hodit ji do jiných barev a optimálně i tu vsadku "rozmlžit" = vyřešit jinak to ostré ohraničení v černé...
(ano, ty šaty s ostře ohraničeným barevným polem, v němž jsou ještě jiná barevně výrazná kola, působí jak ve světě zvířat zastrašující zabarvení...
A modelka sice je orientálního/exotického vzhledu, ale působí poněkud, i přes dlouhé šaty, moderně a
tvrdě)
...ano i já vůni Shalimar vnímám měkce. Klidně v černé, či tmavých barvách(a může být i temno, dekadence, atp. ...), ale musí tam být v podstatě vyznění celé vůně měkkost,
v ideálním případě i nějaké tajemství...
(a modelka/nositelka by měla mít v sobě nějaký rajc, drive, hloubku...)
Ale tohle vše je subjektivní![]()
...dobré téma, ten Shalimar...
Takhle si představuji nositelky já:
první - kontrast. Resp. u následující ženy by vůni Shalimar nejspíš nikdo nepředpokládal. Ale když ji bude mít a někdo bude v její blízkosti, ucítí vůni, bude určitě překvapen. Kombinace křehké blondýnky a orientální vůně - to je rajc, erotika, skrytá vášeň. To musí chlapy dostat...

druhá - většinou a většina nejspíš k vůni vidí tmavovlásku. Ano. Ale musí v sobě něco mít... Vůně v kombinaci s touto nositelkou je prostě chic...
(mmch, je úžasně stylová...)

...ale nejvíc "Shalimar" je pro mě třetí verze - je tam hloubka, zralost(věkem, zkušeností), je tam prožitek, vášeň, dekadence, osobitost, tajemství a mnohem víc...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.