Miru Tak když vezmu odshora Tvé obrázky, tak to mám asi takto: ![]()
1. - ano
2. - ne
3. - rozhodně ne
4. - ano
5. - rozhodně ano
6. - ano
Myšleno v kontextu obrázek X představa Shalimaru. Nehodnotím styl.
Ano, je to subjektivní.
Miru Tak když vezmu odshora Tvé obrázky, tak to mám asi takto: ![]()
1. - ano
2. - ne
3. - rozhodně ne
4. - ano
5. - rozhodně ano
6. - ano
Myšleno v kontextu obrázek X představa Shalimaru. Nehodnotím styl.
Ano, je to subjektivní.
Miru Ještě mě napadá, že blondýnku si k Shalimaru umím dobře představit. Ta vůně má široký záběr a dá se dobře nakombinovat s různými styly i typy žen.
Tu měkkost, o které zde s Radkou píšete, mám v Shalimaru jen v teple. Potom je to i pro mě taková skoro mazlivá vůně. V zimě Shalimar nenosím, maximálně sem tam doma, když přijde chuť. ![]()
Kdybych měla některou vůní Guerlain vnímat jako vůni k tmavovláskám, tak by to byla spíše Samsara. Ale já to neškatulkuji.
Miru Tá žena, čo tancuje s mužom, mi pripomína Moniku...![]()
...ano, přesně tak...
Biely kvetMiru Dalia Je nás víc...![]()
Rose Barbare

Fate Ex.

Renusatko Parádní fotka a výborně vystihuje podstatu Fate! ![]()
Dalia Já ji mám strašně ráda. Dnes jsem na ni dostala kompliment od manžela hned potom od číšníka v restauraci.
Renusatko Tam (v restaurantu) dostáváš neustále, že?![]()
RenusatkoVšimla jsem si, že Fate nosíš poměrně často. ![]()
Korsičanka Tohle bylo mimo Brno, ale tady blízko domu mám jednoho, co chválí dost často vůně a vůbec všechno
. Je teda na kluky, takže oni takoví často jsou. V těch parfémech se i dost orientuje, ale na Parfumánii nechce.
Samsara EdT

Renusatko prosimtě kde, tam začnu chodit![]()
Samsara č. p.

Samsara EdP

Shalimar

Dalia Tebou vybraná fota krajin i žen a dívek jsou naprosto uchvacující![]()
Korsičanka Děkuji!
A co Ty a Samsara? Už jsi ji letos vytáhla?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.