Chocolate Greedy

Chocolate Greedy

Tonka Impériale

Celý den Tonka Impériale ...

La Panthere

Viva la Juicy Gold Couture

L'Heure Bleue

Na večer a zítřejší návštěvu Brna jsem za společnici zvolila L'Heure Bleue extrait ...

Dalia Ten je krásny! Takéto farby milujem. ![]()
Biely kvet Myslím, že ty barvy krásně vystihují LHB v koncentraci čistý parfém. A vlastně celý ten obraz se svou atmosférou i motivy. ![]()
Musím říct, že tyto podzimní dny Modré hodině velmi svědčí. Je kouzelná! Včera večer jsem vymačkala poslední kapky z refanu, ve kterém jsem měla LHB EdP z jednoho porcování, a pustila jsem se ráno do origo flakonu, ve kterém je LHB EdP z roku 2011. A je lahodná, vyzrálá, modro-zlatá.
to je krásný obraz, dovedu si představit že by mi visel v pokoji na zdi ... nevíš od koho to je?
74SLena To bohužel nevím.
je to krásný, uložila sem si, až budu mít klid a čas a bude kolem mě ta správná ničím nerušená atmosféra, pokusím se podle toho něco nakreslit
74SLena
... dobrý nápad! ![]()
L'Heure Bleue a k tomu mi tady voní aromalampa s olejíčkem Iris.

74SLena Dalia Možná je to Leonid Afremov https://afremov.com/
daniela Ano, je. Už to vím. ![]()
Tonka Impériale

Club(Black) Mercedes-Benz

Hermés 2020
Club(Black)

Intense Cafe

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.