Rose America

Rose America

Stačí jeden střik a voním na metry...

Dalia Samsara je v lete nádherná, krásne sa rozvinie.......Dali akú máš koncentráciu?
Daridari EdP a čistý parfém. Dnes mám na sobě č. p.
Ano, Samsaře teplo svědčí. ![]()
Dalia Tiež som mala práve tieto dve koncentrácie![]()
Dalia Samsara č.p. je jediná vôňa, na ktorú spoľahlivo dostanem kompliment!
Dalia Mne sa č.p. nezdal silnejší ako edp.....akurát možno dlhšie vydržal. Leto a vánok je pre neho ako stvorený. Dosť ma láka vyskúšať aj edt![]()
Daridari Edt jsem měla, ale víc mě baví EdP. To je asi ta "moje" koncentrace. ![]()
Dalia Edp som mala už asi tri či štyri flakóny, tak by to chcelo trochu zmeny, dať šancu edt, ale leto si bez nej neviem vôbec predstaviť![]()
slniecko Daridari Musím ale přiznat, že s čistým parfémem trochu bojuju. Je na mě moc silný.
ak by si to nevybojovala, u mňa sa každá kvapka užije ![]()
slniecko Luci, už jsem ji posunula dál.
Dalia chápem.
My Way Intense ze vzorečku.

Dalia ááá, miluju vůni lesních jahod
Musím si poznačit a někde zkusit.
edit: tak už jsem si prohlédla složení a přečetla tvoji recenzi. Škoda:(
tina Objednala jsem si třicítku EdP. Ta verze Intense se mi líbí, ale přece jenom je na mě moc "intense". Navíc jsem si přečetla řadu zahraničních recenzí a nemálo lidí preferuje původní EdP.
Ještě mě moc zajímá nová verze Florale.
A svou recenzi bych mohla trochu poupravit, protože nakonec mám z vůně mnohem kladnější dojmy.
Flower by Kenzo

I dnes Flower by Kenzo ![]()

Chanel Boy

Fifi Chachnil
... v horku je nádherná!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.