Renusatko tak mu to nereknes ')
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Tak mám na cestě Samsaru EdP a nějaké vzorečky ![]()
alibi Moc pěkné
. Na ta mýdla jsem příští týden náramně zvědavá. I když zrovna s tuberózou se příliš nekamarádím.
wendulka tohle není vyloženě tuberózový.. žádný obavy ![]()
Pořídila jsem si - tentokrát toaletku - No. 19 v kovovým plnícím flakonu. Pro mě je mnohem lepší než edp, která na mně občas zahnívala...

Vzhledem k výdrži nebude ani ta stovka nadlouho, ale co už, bude se prostě doplňovat.
A z rozvernosti jsem objednala slepáka https://www.parfumanie.cz/database/detail/embrace-green-tea-pear-blossom-vera-wang - mám už delší dobu chuť na čajovku, a v nejhorším (bude-li to jen slabá vodička) ji posunu ke zřítelnici, podle složení by mohla mladé dámě sedět ![]()
Zdravím všechny úchylný svěženkářky a hlásím se do klubu ![]()
Na každýho jednou dojde![]()
Já jsem neodolala a dneska koupila svou stálici Lacoste Pour Femme.
Já věděla že se chytneš ![]()
A večer jsem nádavkem čapla Gelsomino Nobile - já vám ještě ukážu, CO je to ta pravá svěžest! ![]()
Ellen Tak už je Lui u tebe? Super
. Teď akorát nastává její čas.
Jdu si vyzvednout slepáka (Noir Exquis)... a jsem zas napnutá jak kšandopéry. ![]()
jerry Vyzvednuto, jeden střik na hřbetě levé ruky... a jako jo, je zvláštní. Cítím kafe, karamelky a něco, co neumím identifikovat. Že by to byly ty kaštany? A kouř... jen zlehka - jako by se v téhle kavárně někde v rohu topilo v otevřeném krbu. Musím uznat, že jednoznačná láska na první počich to není, ale šance na vybudování přátelství mezi mnou a Noir Exquis je imho velmi slušná.Je totiž zajímavá a stále k ní čichám.
Buď v klidu, třeba u mě to z celkem pěkného přátelství dospělo do mnohem vřelejší roviny...
sedím si na rukou, abych ji neobjednala znovu, protože do podzimu daleko, ale co když pak už (zase) nebude? ![]()
Ellen Lui jsem poprvé vyzkoušela teprve předevčírem a ano, je to moc povedená vůně. Mně osobně asociuje podzim. Dobu, kdy se začíná kouřit z komínů a vzduch tímto tak specificky voní. Jen ten flakon, přiznám, se mi nelíbí. Alespoň podle fotek.
V reálu je prima, není totiž moc velký, vůbec není hřmotný, jak jsem myslela.
...mne se zas naopak flakon Lui líbí moc.!
Jednoduchý, klasický, černý...
Vyzkoušela bych ji moc ráda, složení má zajímavé
Ellen
Tak to chápu, s parfémovými láskami je to těžké. Ještě uvidím, jak to bude u mě. Jdu zevrubněji testovat. ![]()
Miru Mně se vlastně líbí jenom flakón. Vůně je sama o sobě sice krásná, ale co z toho, když ji na sobě po chvilce necítím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“