Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
alibi Gratulace! Taky si na něj brousím zuby. Jen ještě nevím, na které. A jaká je L`eau???
Korsičanka pěkná ;) ... Ještě ji nemám pořádně vyzkoušenou. Jen ňufnuto z papírku. Naběhla jsem tam po práci těsně před zavírací dobou. Nakoupila a vypadla. Nechám si to zkoušení na pozítří na narozky.
alibi Pěkný nákup,
to byla rychlost. To jen já se tam asi nedostanu
.
alibi Tak ještě jedna gratulace předem!!!
Ať jsi věčně mladá, krásná na duši i na těle a hlavně zdravá, spokojená a VOŇAVÁ!!!
Renusatko Já bych chtěla v sobotu dopolko. Ale v kolik dojedu, netuším![]()
Na Fb mají, že jsou soboty zavřeno, tak nevím![]()
Renusatko Fakt??? Ale loni neměli.
..Musím mrknout, nebo Lucii zavolám.
Edit: Máš pravdu, to mě štve!!! Teď abych přemýšlela, že tam zůstanu do pondělka:((( Z toho děti(velké) asi odvázané nebudou![]()
Nejnovějším úlovkem je tato kráska ...

(foto - internet)
Renusatko vždyť to máš z práce kousek, simtě ;) to já furt jezdím z druhýho konce brna
Korsičanka MiJo, ze srdce Ti děkuji . Vynasnažím se být vše, co píšeš . A voňavá budu jistě, na to se spolehni. :) Kdybys chtěla , tak v naší chaloupce v Lovčičkách máme něco jako hostinský pokoj :)
alibi Také Ti přeji k zítřejším narozeninám vše nejlepší. Především pevné zdraví! A pak samozřejmě mnoho nejen voňavých radostí. ![]()

Dalia Dali děkuji Ti. i já Tobě přeju zdraví z oceli ![]()
alibi No jo, jenže já jdu z práce skoro denně v 18, už tak třetí týden jedem v tomhle šílenství. A ještě ke všemu prostě sednu u práce na tramvaj a jedu domů, do města se mi vůbec nechce, když už jdu náhodou některý den dřív. A přidávám se k přání k narozeninám, když už byly odhaleny. Vše nejlepší, hodně štěstí, zdraví a lásky.
Dalia Tak se koukám, že se ti nějak hodně zalíbil Dior. Máš krásné novinky na poličce.
Renusatko Renčo děkuju. vždyť já vím, dělám si legraci. my pracující ženy to máme těžký ;)
Renusatko Ano, do jisté míry. K Diorovi jsem připoutaná především kvůli J´adore. Ale přestože mám od něj více vůní, tak jsem k němu i svým způsobem odtažitá kvůli jeho nekonečným reformulacím, kvůli rušení krásných klasik a tvoření takových hrůz, jakou je například Poison Girl. Vím, že právě třeba PG má dost kladné hodnocení, pro mě je to však naprostá příšernost.
Každopádně kvůli J´adore, Hypnoticu Edt, Addictu a nově Miss Dior Le Parfum beru Dior na milost.
Jinak mou nejmilejší značkou zůstává Guerlain. ![]()
Nejnovější úlovek... při letmém zkoušení se mi zdá hooodně podobná původní verzi ![]()

daniela Vůni neznám, ale fotka se Ti tedy moc povedla! ![]()
Renusatko je třeba se odměnit ![]()
alibi Já se odměnila. Až to zjistí manžel, tak mi budete nosit vzorky do blázince místo buchet ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje