Vítej , ovečko, do našeho stáda![]()
Že je pěkná, béééé?
jerry moc pekna... ja jak nekde ctu slovo levandule, tak se neudrzim :) ale teda prd vydrzi :/ ja jsem zvykla se navonet v 8 rano pred odchodem z domu a pak v 17 pred odchodem z prace, budu muset zmenit navyky :D
alibi Zajímavý flakón, vůni neznám. V každém případě gratuluji k nákupu.
Renusatko děkuji.
Je to něco jako nakombinovana modrá hodina a po dešti. Takove fialkove haslerky. Flakón je moc krásný. až se potkáme, bude ochutnávka ;)
alibi Gratuluji k úlovku! ![]()
Jakou má výdrž a jak jde do prostoru? Měla jsem kdysi vzorek, ale vůni už si vůběc nepamatuji.
Dalia dekuji i tobe. vydrž má, cítím ji z rukávu ze včerejška. a do prostoru - Zatím nevím, protože jsem nachlazená, tak mi nos nefunguje stoprocentně
alibi krása, klasika je klasika...![]()
slniecko děkuji ![]()
Mám velkou radost z druhého "domečkového" flakonu do sbírky. Za super cenu jsem si dnes pořídila LPRN Ma Robe Hippie-Chic. Už se těším, až si poprvé moje nové "šatičky" obléknu. Dostala jsem slevový kupón a tohle byla naprosto jasná volba na jaro...
Yvraine A to je pěkná volba, jsou to povedené šatičky, líbí se mi.
I tak trochu pod vliven přítomnosti přirozeně charismatického Andyho Tauera jsem včera porušila předpařížský půst
.

razorblade
Je skvělej. Sice moc nevydrží, ale vzhledem k ceně mu to prominu.
Tak jsem nakonec taky upadla náhodou na klávesnici platební kartou napřed ![]()
a mám doma Fate Extrait. Prostě za ten stres posledních týdnů.
Renusatko Gratuluji ke krásné vůni v krásném flakonu! Musíme si dělat radost.
Mně zítra dorazí nový "domeček" s LHB Edp. Těším se na něj.
Hippie vřele doporučuji. Dnes jsem ji měla poprvé a je ještě hezčí, než když jsem jen zkoušla na zápěstí. Jak jsem vytvořila obláček vůně při aplikaci, tak jsem cítila ty třešně velmi intenzivně a živě. Pak během dne krásná a příjemná... a ještě mi ladí s jarním kabátkem v barvě tmavé části flakonu ![]()
Pro mě nejhezčí LPRN.
Tak jsem nakonec taky upadla náhodou na klávesnici platební kartou napřed
tak to je skvělý, zasloužíš si radost:-)
Dalia viktorka_od splavuDěkuji, flakón je nádherný a vůně samozřejmě úžasná.
Včera jsem jen tak cvičně sečetla množství ve flakónech, tak mám přibližně dva litry parfémů
. To někdo na vedlejším fóru počítal, že je na 20 let. Tak určitě je nutné si udělat radost
, když toho mám tak málo. Část půjde určitě do inzerce.
Tak jsem nakonec taky upadla náhodou na klávesnici platební kartou napřed
"Upadnutí" velmi šťastné a hlavně bezbolestné.
A nádavkem budeš krásně vonět...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.