a doufám v úspěšnou kooperaci!
Za jak dlouho, že se to mám kouknout na poličku k Fleur![]()
?
a doufám v úspěšnou kooperaci!
Za jak dlouho, že se to mám kouknout na poličku k Fleur![]()
?
Mlč, je-li ti život milý ![]()
Hele tohle vypotřebuju v pohodě. Faubourg je na léto tak nějak moc... takže do veder je tohle dobrá varianta hermesovská!
viktorka_od splavu Mám jen zbyteček, ale jsem zase opačný případ. Nějak jsem se jí převoněla a ještě mi ji zprotivila kamarádka, ale v tomhle pěkném tématu nechci psát proč
. Ať se ti dobře nosí.
Korsičanka No, zlato, po tom, kolik barbušiných vůní za ta léta skončilo na Fleuřině poličce to ani dost dobře nejde
. Asi bych si měla začít vést deníček jako Karja![]()
...
barbucha Pardon, ale když tys to zase tak formulovala, že nešlo odolat
. Už jsem hodná a samozřejmě vůbec nepochybuju o tom, že Voyage celou unosíš![]()
.
wendulka A tak je to správné
Od čeho jsme voňavá komunita, ne?
wendulka To je zajímavé, že někdo (barbucha ) se neurazí kvůli tvé ani Fleuřině poznámce, že?
A ty taky mlč.
![]()
barbucha
To bylo opět v dobrém. Dávám tě mnohým za příklad![]()
V tom případě - nemlč a povídej ![]()
barbucha Sím, já tě dnes taky chválila u mojí kadeřnice ohledně tvého sestřihu![]()
.
barbucha Už jsem to psala, někdo se urazí, když mu řeknu, že mi stejně vůni brzy odprodá...a ty taková nejsi, což je VELKÉ PLUS![]()
OK holky, potěšeně se nafukuju!! ![]()
barbucha Rozklikávala jsem vlákno v naději na nový přírůstek... Tak ještě ne... ![]()
Voyage je do veder úžasná vůně a ten flakón je neodolatelný. Měla jsem čistý parfém v černém flakónu, ale zabavil mi ho syn.
alibi tak zítra dej vědět
ale fakt je skvělá! já mám akorát obavu, že jestli je to vůně na zimu a líbí se mi teď, co s ní teď a co pak v zimě...
L´Eau d´Hiver - tak jsem neodolala a jala se hledat vzorek, ale nenašla :D
alibi nevadi, rada dodam![]()

Královské santalové miminko![]()
barbucha Rozklikávala jsem vlákno v naději na nový přírůstek... Tak ještě ne...
Ty přece těď redukuješ...![]()
Sweet Potato Krásnej![]()
Sweet Potato ty včelky jsou moc pěkné ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.