blackviolet Díky
. Taky se mi z nich zdá nejlepší.
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Velmi překvapivě jsem si pořídila další 24 Faubourg, tentokrát ovšem v EDP koncentraci
Já už snad na nic jinýho nemám sílu...
Ale třicítkovej flakon mi chyběl do sbírky. No vlastně, ještě extrait by se šiknul, to jo! Dělá se vůbec?!
A hele ho! Prosimtě, to bude asi jen u Hermésů, co?
Myslím, že ano
. Na stránkách Hermés první (15 ml) verzi nemají vůbec, pouze náplň do toho zámku (7,5 ml - 95,- Eu)
Ten zámek bych ani nemusela, líbí se mi ten větší flakonek (nejen kvůli obsahu, haha). Časem se budu muset fakt porozhlídnout, jinak to nevidim.
cinkja to že u tej náplne píšu Eau de Parfum je predpokladám preklep?
Na oficiálních stránkách je popis 24, Faubourg Recharge Extrait de parfum ![]()
Mně se zámek také nelíbí, volba by byla jasná. ![]()
Pokud je cena u všech parfémů v tomto balení stejná, tak by měla být cca 205,- Eu.
Fuj! za těch pár kapek!
Úplně nejvíc by se mi ale líbil (dejme tomu luxusněji provedenej) ten původní klasickej rytej flakon. Protože už ten třicítkovej je... no nemam slov... ňuňuňu! ![]()
cinkja na českých, aj rakúskych - tam som sa kukala kvôli prípadnému nákupu - to majú zle.
Ale zľakla som sa:)))
Budem potrebovať refill, ale je v poradí až za...a ešte...á....no poznáš to
.
Tak aby mi ho neprestali robiť.
Letos jsem si na nový celý flakón počkala, s věkem přichází umírněnost a rozvaha
.
Ale stálo to za to čekání. ![]()
Liu EDT verze z roku 1994, Chamade EDT (tester) z roku 1971

Tak to opravdu stálo za to! ![]()
Děkuji
. Jsou nádherné, obě
. A navíc nečekané a milé setkání s parfémovým nadšencem k tomu. Ty vůně mají příběh a cesta k nim také. Tak to mám nejraději
.
cinkja wow!!!
cinkja Obě krásné,
gratuluju!
To je teda úlovek!!
cinkja Jo tak proto jsi chtěla tu Liu do databáze, tajnůstkářko
.
Gratuluju
.
cinkja Krásná fotka vzácných úlovků! Sice vůně neznám, ale dokážu si představit radost, kterou ti přinesly. Gratuluju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje