wendulka Nelámej:)
Martula Vy do mě, dámy, nějak vidíte:)
Korsičanka Gratuluji k nákupu. Já bych se už nedělila. Nosím jí teď pořád
. Nakonec jsem ráda, že mi zbyla.
haha, vida. hrozně zajímavý s ní, se nezdá!
andry A já vůbec nevím, proč jsem tak dlouho váhala, kolikrát jsem si říkala, že se mi nelíbí. Je přitom kouzelná, tajemná, proměnlivá a mám pocit, že do ní přidal Tauer nějakou drogu. Je to pro mě objev roku. ![]()
Renusatko no neznám nic jinýho, co se ze "stěží nositelné, spíš tak pro studijní účely" a "nechápu, proč to tolik lidí nosí" přehoupne do "nemůžu bez tebe žít, kdes byla tak dlouho?!" ![]()
viktorka_od splavu Tak Ti pěkně děkuji za vzoreček a flakon už mám na cestě. ![]()

Dalia Dúfam, že sa dočkáme aj recenzie. Ja som mala Violet Blond, ale nezvykla som si, poslala som ho ďalej.
Biely kvet Ano, pokusím se něco napsat. ![]()
Violet Blonde jsem před pár lety měla a prodala. Teď bych ji ale nedala. Mně dřív Ford moc nesedl. Třeba Black Orchid mi přišla jako takřka nenositelná vůně. Všechno se ovšem změnilo, Fordovy vůně mě oslovují stále víc a cítím se v nich naprosto pohodově. A hlavně mě moc baví!
White Patchouli se na mé kůži rozvoní do elegatní, krémově květinové vůně s lehkým chypré tónem. Má šmrnc, atmosféru, je ohromná!
Dalia Začína ma zaujímať! ![]()
Biely kvet Mě teď napadlo - znáš Soir de Lune (Sisley)? Po rozvonění na kůži mi totiž WP tuto vůni připomíná. Ne, že by byly nějak moc podobné, ale pro můj nos mají tentýž výraz a určitou podobu mezi nimi vnímám.
Píše se o podobnosti WP a Narcisa Rodrigueze a ano, i mě totéž napadlo, když jsem WP zkusila. Ale později mi tam "vykvetla" asociace na SdL.
Dalia Soir de Lune nepoznám. ![]()
Dalia rado se stalo![]()
Sycomore. V dětství jsem hltala knížky o dibokých zvířatech v Africe a byla jsem uhranutá stromem jménem sykomora. Dávno už vím, jak vypadá, a teď už i jak voní. Jako gintonik s okurkou, mé nejmilejší pití!
Síce nekúpila, ale dostala som od jednej dobrej duše veľký odstrek Mon Nom Est Rouge.....a už mám zasa o čom premýšľať! ![]()

Biely kvet Krásný obrázek a k vůni se výborně hodí!
A samotná vůně je také krásná, sama ji mám v tužebníku. ![]()
Nepřemýšlej, ale rovnou kup.
V zimě na jedné velké konferenci jsem sbírala komplimenty jak na běžícím pásu od mužů i žen...překvapilo mě, jak obecně líbivá je to vůně. Už jsem ji sice dopotřebovala, ale mám ji znovu v hledáčku.
jerry Souhlasím, je nádherná i v zimě. Je jiná než teď v tom teple, ale pořád krásná a znepokojivá
Dalia White Patchouli je pro mě absolutně nestravitelná, dokonce přičichnutí k víčku kdysi zapříčinilo mou vleklou těhotenstkou nevolnost. Od té doby se k ní neodvážím přiblížit, ale možná ten vzorek přece jen vytáhnu k vyzkoušení.![]()
Luna vidis, zrovna ta mi prisla celkem neskodna, takova o nicem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.