Emi To je pravda. Včera jsem vytáhla Fate Extrait. Není to sice typická arabka, ale výdrž celodenní a naprosto úžasně se rozvoněla.
Fate budu muset v horku zkusit. Vůbec mě nenapadlo ji teď vytáhnout.
Emi To je pravda. Včera jsem vytáhla Fate Extrait. Není to sice typická arabka, ale výdrž celodenní a naprosto úžasně se rozvoněla.
Fate budu muset v horku zkusit. Vůbec mě nenapadlo ji teď vytáhnout.
wiv Tak vyrobili to v Ománu, tam by to měli mít ve vedru zmáklé. Je opravdu moc krásná a i jiné Amouage v tom vedru. Memoir a Dia se mi taky líbily.
Renusatko
A děkuju za inspiraci, zrovna tu mám díky Biely kvet
a Nadik
vzorky Amouage na vyzkoušení, tak asi začnu tou Fate.
Sweet Potato Emi viktorka_od splavu
Zbytečné strachy - od května takřka nic jiného než arabské CPO nenosím...a místo v tramvaji (natožpak na tašky) pořád nemám![]()
jerry já si teď voním uplně hrozně moc směsí ranní vanille fatale a odpoledního kalematu a asi to budu muset zítra otestovat jestli je to fakt ta kombinace nebo jen jedna z toho plus vedro, ale je to dokonalý (ani jedna z nich zvlášť doposud nic takovýho nevyrobila)
Vůbec bych se nedivila, kdyby to byla právě jejich kombinace - obě znám moc dobře a bez ostychu bych si je troufla vrstvit.
Dnes objednána Fille en aiguilles ![]()
![]()

ISON Dobrá volba! ![]()
Dobrý kup (s Gris Clair moje nejoblíbenější lutenskovka...dokonce jediná vůně, u které má načaté 2 flakóny najednou).
A je pokaždé jiná - jak v chladu, tak v letním parnu.
jerry Já si ještě před rokem nedovedla představit, že bych ji nosila na sobě (max. jako bytový parfém), letos se to zlomilo a jako ![]()
Gris Clair mám taky hrozně ráda, byla to moje první koupená lutensovka. Dnešním dnem už se to rozrostlo na šest kousků... ![]()
Odpoledne si jdu pro Vol de Nuit (náplň do brnění, dokud ještě jsou). Tak se mi zazdálo, že ji zkusím i ve vedrech, co to udělá... dřív jsem ji nosila spíš na podzim, v zimě - a to přinesla mnoho komplimentů. No, uvidíme...
15 minut před zavíračkou jsem doklusala pro flakon Bohemian Soul, doma rozškubala celofán, pokochala se a hned je mi líp ![]()
andry Na mně vůbec nevoněl, takže věřím, že tobě musí slušet.
Odpoledne si jdu pro Vol de Nuit (náplň do brnění, dokud ještě jsou). Tak se mi zazdálo, že ji zkusím i ve vedrech, co to udělá... dřív jsem ji nosila spíš na podzim, v zimě - a to přinesla mnoho komplimentů. No, uvidíme...
V létě nádherně osvěžuje.
andry úplně to vidím ;) tak nějak podobnė to bylo se mnou . moc gratuluju !
Je to tak ![]()
A L´Heure Bleue - toaletku - mám na cestě ![]()
![]()
ModestMourek Tiež už cestujú ku mne, som na ne zvedavá! A od jednej dobrej duše čakám....

Biely kvet Gratuluji ke krásné kosatcovce!
Na podzim jí to bude také slušet. I ke mně něco putuje ...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.