Luna U skříňky s vůněmi může stát jen 1 člověk (já) - jinak je sklípek zarovnaný krámy - co si představuješ, bláhová?![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Po návštěvě nebo rovnou po nastěhování?
Sklep je evidentně komplexně vybaven pro dlouhodobé pobývání.![]()
jerry I ty, Brute?!?![]()
Korsičanka My to tak nemyslíme.
Luna Já přece vím, zlato
To je jen takové škádlení![]()
Můj letošní poslední plánovaný přírůstek
. Zbývající už přinese Ježíšek.

wendulka Krásně jsi nakoupila
, s mojí pokožkou bohužel ani jedna z těch dvou krasavic nefungovala.
A unese Ježíšek ten zbytek
?
wendulka Ať se krásně nosí.
A kdo nakonec neodolal? ![]()
![]()

Fleur To zvládne
.
Co se týče těch dvou vůní. Když mi je Evka loni ukazovala na sobě, tak se mi také moc nelíbily, hlavně Genevieve. Ale už první lehká zkouška ze vzorku od Mijy toto léto ukázala, že z toho by mohlo něco být. A s přicházejícím podzimem mě to jen utvrdilo. Opět zejména Genevieve svědčí spíš chlad.
Renusatko Dík
.
ISON Odvážné
. V Serge Noire jsem se kdysi nepřenesla přes ten živočišný začátek, ale už jsem jí hrozně dlouho nezkoušela, tak až půjdu zase kolem Douglasu, budu muset dát schválně na ruku znova, jestli se něco nezměnilo.
ISON Gratuluju! Já zatím odolávám.
Dneska mi dorazila krásná Black Orchid (edt) a na cestě je Ombré Leather. Musím ty vzorky zase honem schovat zpět do krabice
.

na cestě je Ombré Leather.
a já si nemohla vzpomenout kterého to forda jsem posledně v douglasu na sebe nalila! Korsičanka ombré leather to byla!
viktorka_od splavu No, a co jí říkáš???
Korsičanka no jak uz jsem rikala, bylo to na me moc. prilis drsnacka, jako fakt jen hruba cerna, cernocerna kuze. nic pritulnyho.
Edit:)
viktorka_od splavu Něco ti chlapi nosit musí:))) Už frčím dom, z šály na mě vykukují různé vůně z 1907 a voní dohromady jako Tyrannosaurus Rex![]()
Korsičanka ale fujky:-))
stastnou cestu!
viktorka_od splavu Díky a večer písnu:)
Co se týče těch dvou vůní. Když mi je Evka loni ukazovala na sobě, tak se mi také moc nelíbily, hlavně Genevieve. Ale už první lehká zkouška ze vzorku od Mijy toto léto ukázala, že z toho by mohlo něco být. A s přicházejícím podzimem mě to jen utvrdilo. Opět zejména Genevieve svědčí spíš chlad.
Naprostý súhlas! Genevieve je v chladnom počasí neodolateľná. A šíri sa aj do priestoru, užívam si ju.
Gratulujem k jej kúpe, opäť sme sa zhodli.
Apropo, v chladnom počasí je nádherná vôňa od Eisenberg Secret lll Voile de Chypre, nebyť Vierky, aby som jej dala ešte šancu (to bolo v letnom období), tak by som ju posunula ďalej. Teraz by som to ľutovala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025