janejane gratulujem! Krásna vôňa. A mňa by ani kokos nerozhodil, v kombinácii s drevom ho mám rada.
mám to stejně, kokos mám ráda. :)
janejane gratulujem! Krásna vôňa. A mňa by ani kokos nerozhodil, v kombinácii s drevom ho mám rada.
mám to stejně, kokos mám ráda. :)
Tak ja už som prekročila hranicu, ktorú som si chcela stanoviť (asi ju zaokrúhlim na trojmiestne číslo
). Pricestovala vianočná Pechce Cardinal a nečakane Secrets du Paradis Rouge - keď už som robila objednávku z elnino a boli tie odmeny... ![]()
sisa.b Gratuluji ke krásnému nákupu! Obě vůně jsou stálice i na mé poličce a na obě sbírám komplimenty, dobře jsi udělala ![]()
Tak ja už som prekročila hranicu, ktorú som si chcela stanoviť (asi ju zaokrúhlim na trojmiestne číslo
). Pricestovala vianočná Pechce Cardinal a nečakane Secrets du Paradis Rouge - keď už som robila objednávku z elnino a boli tie odmeny...
Gratuluju! To je nádherná vůně
. Já si k Vánocům nechám nadělit:
* Vanille de Zanzibar
* Angélique Noire
sisa.b Vítej ve fázi posouvání hranic
. Těší mě, že na tom má zásluhu zrovna Peché Cardinal
.
wendulka potvora
Peché Cardinal mala uzavrieť 50ku. Ale keď som objednávala dievčatám z elnina, tak proste ruka nejak cukla na ten Secrets
alibi vdaka odstreku od teba, ku mne putuje flakon Une Rose Chypre. Ulovila som ho s 15% zlavou. Neviem sa dockat, kedy dorazi. Tauerove flakony som v ruke este nemala. Tesim sa
, velmi.
Micuska A mně nakonec Tauer nesedl tolik, jak jsem si představovala.
Gratuluji a užij si ji!![]()
Dalia Ty jsi na něj moc něžná
Ale až otevřu Vermeilleskou růži, písnu ti, zda by pro tebe nebyla![]()
Korsičanka Máš asi pravdu, Josefínko. Ač jsem se snažila, tak jsem Tauera "neunesla" a připadal mi moc tvrdý. Raději bych ho cítila na někom jiném než na sobě. ![]()
Micuska Tu si rozbalím pod stromečkem, také se moc těším. V Tauerovi jsem se vyloženě našla.
Micuska A ještě jeden postřeh: Andy Tauer je kuřák a mám pocit, že ty vůně komponuje tak, že ladí s cigaretovým kouřem
.
Fleur Blé, to mi neříkej, mně jako zavilému nekuřákovi, vyrůstajícímu v silně kuřácké rodině a nevlastnícímu v dětství ani pokojík, kde bych se mohla před kouřem ukrýt
Ještě kouř ucítím ve vůních (už mám 3) a konec!
Dalia A skúsila si aj Ľ Eau? Tá je vyslovene jemná, neškodná. ![]()
Biely kvet Ano, mám i vzoreček.
Ale je plno jiných vůní, které mi sedí lépe než Tauer, takže mě to nijak netrápí.
Micuska Tu si rozbalím pod stromečkem, také se moc těším. V Tauerovi jsem se vyloženě našla.
taky ti vyloženě sedí ![]()
Dalia Dakujem
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.