Ellen Tady na starém webu krásná číča!![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Ellen Gratuluji, tahle vanilka je moc povedená ![]()
Korsičanka Ano, Ellen sluší a je z ní rozpoznatelne cítit
.
Dalia Pěkné dárky to máš. Narciso má pěknou barvu flakónu. Kdysi jsem některé zkouušela, ale už si je nevybavuju.
Ano, ten růžový flakon je krásný! ![]()
milacka Jó, moje Norma je EDP za dobrý peníz a fakt hodně podobná extraitu.
Je trochu víc aldehydovější, méně sladší, ale i tak dost, a tím jksi ostřejší, ne tak měkká jako extrait. Jiný rozdíl tam necítím. Líbila by se ti natuty!![]()
Korsičanka Ja som to vedela...
Gratulujem ti ku krásnej vôni![]()
milacka Děkuji
A ještě jsem nevydržela a objednala Turandot EDP, když ji zlevnili
Stýská se mi.
Korsičanka
Ty jsi případ! ![]()
Ellen Ten Boucheron vypadá velmi pěkně. ![]()
Já nekoupila, ale pod stromečkem jsem otvírala jeden skvost za druhým. Člověk by řekl, že manžel moc nevnímá po čem pokukuju, nebo co zkouším a ejhle, prej nevěděl co by mi udělalo větší radost, tak vzal prej všechno.
Boucheron Iris de Syracuse (zkoušela jsem o dovolené v Brně)
L´Artisan L´Eau d´Ambre extreme (mluvím o ní už hodně dlouho)
Jour d´Hermes a Jour d´Hermes Gardenia (několikrát jsem zmínila, že na jaře do ní fakt jdu a gardenii jsem očuchávala během letu do Barcelony a dávala jsem mu jí celou cestu pod nos aby věděl jak na mě pracuje)
Korsičanka Kedy ti príde Turandot edp? Som zvedavá na tvoje postrehy o rozdieloch medzi extraitom a edp.
Pri najbližšom stretnutí poprosím o pričuchnutie k Norme. Ak by sa mi zapáčila, obetovala by si jeden odstrek pre slovenskú sestru? ![]()
74SLena To je borec!!!
Kolik vůní si stihl zapamatovat![]()
milacka To víš, že ano.
Ale je to jen 60 ml, tak se moc rozjíždět s prodejem nebudu![]()
Turandot Absolu hned po Novém roce na zásilkovnu:)
74SLena Máš vnímavého a prajného manžela, toľko ti toho nadelil
gratulácia!
Krásné vůně... a blahopřeji k manželovi. ![]()
Mně se moje vůně líbí, ale většinou ti, kteří už mají něco načicháno, tak moc květinovo-ovocné svěženky neuznávají. Často se tu píše, že má vůně hloubku, příběh... já mám vlastně takové jednoduché vůně a vůbec tomu nerozumím.
![]()
Předpokladem k tomu užít si parfém, není tomu rozumět. Vlastně to může být na škodu. ![]()
Kdo má něco načicháno, udělá často obrat nečekaným směrem a takové dobře udělané květinovo-ovocné svěženky můžou být naprosto dokonalým parfémem.
A s tou hloubkou, příběhem... v době kdy se s příběhem prodává i taková strouhanka... Ten nejlepší příběh vtiskne do parfému tvoje osobnost, okolnosti, jak jsi se s ním seznámila, jak se k tobě dostal, co jsi s ním prožila...
(poličku máš moc hezkou)
74SLena NO teda, to je super!
Já se přiznám, že bych tolik vůní najednou možná psychicky neunesla...![]()
74SLena Takoví manželé existují?
Pro mě naprosté scifi.
Hezká nadílka! ![]()
Když jsem si spočítala kolik to stálo, tak se o mě trochu pokoušely mrákoty a vstřebávala jsem to s různejma pocitama nezřízený radosti a viny z nadměrného utrácení. Před lety mi tak lezl na nervy, že jsem od něj chtěla odejít a pak se jeho chování otočilo o 180° a od tý doby je fakt pozornej a hodnej, ale že se bude takhle rok od roku zlepšovat ... to jsem nečekala. Tak hlavně aby mu to vydrželo ještě hodně dlouho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje