Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?

10. srpna 2014 12:35
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 21:48

Nečekaně Shanghai Lily . Jeden povánoční parfém, který je dlouho v tužebníku. 

Offline viktorka_od splavu
49101 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 22:00

Renusatko ulovilas vedle? mně tak cukala ruka:DD gratuluju

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 22:04

viktorka_od splavu JJ. Letošní vánoce jsem nic nechtěla (z parfémů).  Včera jsem nějak s manželem probírala parfémy a ptal se jestli téď opravdu nic nechci, tak jsem ho zmínila s tím, že čekám na lepší cenu. A dnes jsem ho našla vedle v inzerci. Tak mu tady vykládám, že si to domlouvám a on je úplně zklamaný, že mě chtěl překvapit a koupit mi ho za to, jaké jsem jim doma připravila pěkné vánoce. Napřed ho nepotěšily ani ušetřené 3000, ale už se s tím smířil. Trošku mě to taky mrzí, ale to jsem ani netušila. Brala jsem to jako takovou konverzační otázku. 

Offline Korsičanka blogger
13411 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 23:30

Renusatko Gratuluju-tak trochu ho máš i ode mne:)) Měla jsem ho zamluvený do doby, než se objevil jiný, který chci víc

Offline viktorka_od splavu
49101 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 23:32

Renusatko  to te prece nemusi mrzet, koupi ti jiny urcite 

a kdybys chtela kousek odprodat tak se hlasim

Offline Fleur blogger
6816 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 08:20

Renusatko  to je od manžela hezké!

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 11:10
Reakce na Renusatko:

Nečekaně Shanghai Lily . Jeden povánoční parfém, který je dlouho v tužebníku. 

​To je krásné! Zrovna si Shanghai Lily připomínám na své ruce a chápu Tvou radost. 

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 14:07
Reakce na Renusatko:

že mě chtěl překvapit a koupit mi ho za to, jaké jsem jim doma připravila pěkné vánoce. 

​ Renusatko tvůj manžel je neuvěřitelně pozorný

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 19:03

Fleur alibi Překvapil a potěšil mě i tak. 

Dalia Já ji tady zkoušela od jara v různém počasí a v tužebníku byla dlouho, to jsem si nemohla nechat ujít.

Korsičanka Tak dík . A copak jsi pořídila místo ní?

13411 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 19:25

Renusatko Mám zamluveno na 2. půlku ledna, řeknu, až to klapne Ale nic převratného, jen na radu Luny pořizuji zásoby oblíbeného, místo nejistých nových nákupů A tobě ji přeji, je v dobrých rukou

Offline Paris
příspěvků moje polička 27. prosince 2018 07:53

Od Ježíška - Armani Privé Rose Alexandrie, Fragonard Tilleul Cédrat a Guerlain Meteorites Le Parfum.

A předvánoční nákup Aqua di Parma Bergamotto di Calabria. A ještě Absolument Parfumeur La 13ème Note Femme do zásoby. 

Offline Fleur blogger
6816 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 08:35

Paris  Samé příjemné květnové a ovocné vůně, máš hezký profilovanou políčku!

Offline Paris
příspěvků moje polička 27. prosince 2018 09:29

Fleur děkuji. Já vím, asi nic pro parfemové fajnšmekry, ale já jsem prostě na kytičky. Jsem vyloženě jarní typ a toto jsem já. Pokusy o jiné typy vůní u mě ztroskotaly. Necítím se v nich. Spousta jiných se mně líbí, ale na na mně. A v kombinaci s tím, že pracuji s lidmi v dost blízkém kontaktu, jsem tak nějak zamrzla a zatím to na nějaký obrat nevypadá. :-)

Offline jerry
11037 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 09:38
Reakce na Paris:

Já vím, asi nic pro parfemové fajnšmekry, ale já jsem prostě na kytičky.

​Proč takové podceňování? I fajnšmekři nosí to, co se jim líbí (třeba zrovna ony kytičky)

A Ježíšek ti "vybral" samé pěkné vůně...

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 09:46

Paris Květinové vůně mám velmi ráda a s chutí je nosím. Gratuluji k přírůstkům a ať Ti dělají radost! 

Offline Biely kvet
4143 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 09:58
Reakce na Paris:

Fleur děkuji. Já vím, asi nic pro parfemové fajnšmekry, ale já jsem prostě na kytičky. Jsem vyloženě jarní typ a toto jsem já. Pokusy o jiné typy vůní u mě ztroskotaly. Necítím se v nich. Spousta jiných se mně líbí, ale na na mně. A v kombinaci s tím, že pracuji s lidmi v dost blízkém kontaktu, jsem tak nějak zamrzla a zatím to na nějaký obrat nevypadá. :-)

​Pri pohľade na tvoju poličku sa mi nezdá, že by si zamrzla.  Máš krásne vône, buď rada, že si našla tie svoje a vieš, v čom sa cítiš dobre. 

Offline Fleur blogger
6816 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 10:55

Paris Přesně jak píše Biely kvet - buď ráda, že jsi objevila, co ti sluší a vyhovuje!

Offline Martula
1784 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 11:56

Dnes mi udělal velkou radost balíček z Puredistance. Vytoužená White a k tomu kabelkové balení Warszawa + vzorek tajuplné novinky, která bude uvedena v březnu - Aenotus. Mile mě překvapilo, že i ten kabelkáček je zabalen v saténové kazetce s mašlí, kartičkou a vší parádou, stejně tak i vzorek. A ručně psaný vzkaz od Iris Vos. Až dnes mám parfémové vánoce

Offline Fleur blogger
6816 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 12:05

Martula Tak to je opravdu luxusní dárek!

13411 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 12:25

Martula Gratulace ke kráse!