Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?

10. srpna 2014 12:35
Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 23:57
Reakce na Fleur:

Tak to já ve vašem strhujícím proudu momentálně tvořím meandr, protože pomalu spotřebovávám a chci zhubnout na dvacet flakonů.

Haha, tak než moje polička zhubne na dvacet flakonů, to budu ten sixpack, na který mě vyhecovala andry , mít zcela určitě dřív.

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 00:46

já tak obdivuju vaše flakonově-redukční úsilí! mně bylo vysvětleno, že se k tomuto stavu musí člověk prostě pročuchat... takže nemá smysl bránit se přirozenému vývoji 

já už vidím, jak se s příchodem jara začnou objevovat nové zelené vůně se skvělými recenzemi a jak mi tam budou spouštět kontrolku slovíčka jako jetel, bylinky, rajčatové listy, aksamitník, seno... a u mě to bude vypadat takto:

jéééé, seno je tam!

nic! sena máš dost!

ale tohle je třeba úplně jiné seno... to si musím nastudovat

jak jiné seno?! seno je seno!

ale třeba tohle bude právě seno mého mládí...

ts! to je tak dávno, že si vůbec nemůžeš pamatovat, jak vonělo seno tvého mládí!

... jo! to bude zas martýrium! 

Offline Fleur blogger
6816 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 06:49

prďola Ano, to je přesné !

Ale já tam mám pokračování:

Tak to musím rychle pořídit vzorek... Nebo rovnou odstřik?

Proč rychle? Seno z dob mládí jsi naposledy cítila téměř před čtyřiceti lety...

To neznamená, že na vzorek musím čekat dalších čtyřicet let. No dobře, tak já si počkám alespoň do dalšího parfémového srazu. Do té doby budu nosit to seno se zeleným čajem a medové seno, které mám na poličce.

Vždyť máš doma hotový seník!

Tak jo, vzorek bude stačit. Příležitostně...

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 07:01

Fleur 

aaaach! medové seno...!  

mám před sebou ještě dlouhou cestu... ale o to radši jsem, že mám ve vás tak skvělé virtuální i reálné průvodkyně/průvodce! 

Offline Korsičanka blogger
13411 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 09:16

Fleur prďola Super rozhovory se svým JÁ

Fleur Po přečtení tvé poznámky o meandru mě napadlo, že by to pro tvé studenty byl prima nápad na přezdívku vyučujícímu Méandre...hmmm Ale prý to pochází z hindštiny, píše překladač

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 10:54

prďola Fleur :D pěkné vnitřní rozhovory 

U mě většinou končí smířlivou dohodou obou já, že už nic nechci. Tak se uklidním, spokojená a vzápětí objednám :D

I když naštěstí  ty touhy už teď nejsou tak silné. Ale pouhých 20 flakonů  už je pro mě nereálné. Ať polici procházím jak chci, všechny vůně z ní potřebuju :)

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 11:02

alibi   smířlivá dohoda, uklidnění a přesto objednání - to mám taky!  a ještě si říkám, dyť to není jen pro mě, dyť ty vůně jsou často skoro pánské a chodí mi na ně syn a přítel... takže já mám vlastně poličku za tři lidi! 

13411 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 11:11

alibi A tvou vytouženou nabízí vedle v 30 ml odstřiku - nic ti to nedělá???

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 11:51

Korsičanka zatím mám odstřik, takže ne. Brala bych flakon, ale to je pro mě naprosto nedostupné. Tak si sním, že třeba k padesátinám :) až odstřik vypotrebuju, uvidím.

13411 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 11:55

alibi To je ještě tak daleko, že ji do té doby přestanou vyrábět. Neriskovala bych Ale úplně chápu, je to boj nejen finanční...

Offline slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 12:41

Fleur prďola to je tak presné !!!

Ja to s tými vzorkami vzdávam pomerne rýchlo, lebo si hovorím, že veď ide iba o to oboznámiť sa, navrch akékoľvek zbytky nejakej sebadisciplíny v tomto smere podkopala jedna psychoterapeutka, ktorej keď som popisovala toto hobby, tak zamyslene skonštatovala, že jej príde veľmi užitočné.

Horšie je potom to pokračovanie od vzorky k flakónu. Ako som ja vďačná za odstreky!!!

13411 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 13:14
Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 14:05

Korsičanka Takovou přezdívku svému vyučujícímu dnešní studenti rozhodně nedají, je to příliš sofistikované a nerýmuje se to s ničím sprostým. 

Fleur Chválím tvé rozhodnutí! Já se dokonce chci časem dostat s konečným číslem ještě níž, neboť některé mé životní lásky se již přestaly vyrábět a já náhražky neuznávám. Stejně to mám i s šatníkem a dalšími spotřebními věcmi. Musí to "dýchat".

A to s tím senem je geniální!

Offline Biely kvet
4143 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 14:50
Reakce na Korsičanka:

alibi A tvou vytouženou nabízí vedle v 30 ml odstřiku - nic ti to nedělá???

​.....a ktorá to je? ( Som zvedavá.)

Offline Biely kvet
4143 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 14:54
Reakce na slniecko:

Fleur prďola to je tak presné !!!

Ja to s tými vzorkami vzdávam pomerne rýchlo, lebo si hovorím, že veď ide iba o to oboznámiť sa, navrch akékoľvek zbytky nejakej sebadisciplíny v tomto smere podkopala jedna psychoterapeutka, ktorej keď som popisovala toto hobby, tak zamyslene skonštatovala, že jej príde veľmi užitočné.

Horšie je potom to pokračovanie od vzorky k flakónu. Ako som ja vďačná za odstreky!!!

​Tá psychoterapeutka je mi veľmi sympatická! 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 15:06

Když to tady čtu, tak jsem někde mezi. Bezhlavě a bez zkoušení jsem nikdy nějak extra nenakupovala. Vše co mám taky nutně potřebuju a na 20 flakónů se nikdy nedostanu . Ráda bych to udržela těch 50 a 30. Musím se naučit nesyslit ty zbytky, kdy je ve flakonu nebo odstřiku pár mililitrů a já mám pocit, že jak to došplíchnu, tak to budu muset stejně zase koupit. Takových mám celkem dost.

13411 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 15:23

Biely kvet Koukni alibi do tužebníku:)

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 16:57

Biely kvet flakon Iris Ganache :)

Offline Biely kvet
4143 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 17:30

alibi