alibi Plnitelný flakon od Iris Ganache mám doma (prázdný). Jestli do něj máš co dát, tak je tvůj
.
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Renusatko teď jsem si sedla na zadek. Renčo děkuju
nabídku moc ráda přijímám. DĚKUJU! Budu slavit padesátiny ve 44ceti ![]()
alibi Budu slavit padesátiny ve 44ceti
To je kámoška, co? A já mám podobnou, viď, viktorka_od splavu ?![]()
Korsičanka a já! to se máme
Korsičanka to jo Radka viktorka_od splavu je úžasná a pozorná. Měla jsi ji vidět, jak se starala o Marii - Frigu, když jí bylo špatně
alibi Živě to vidím
Mé Brňačky mi rozumějí![]()
Laudano Nero je doma!![]()
Panenka ...a líbí se, předpokládám. Mám odstřik a vloni jsem si ji taky užila.
Mě dnes velice potěšil odstřik Honour. Moc hezky se na kůži rozložil. Počáteční nálož bílých květin se po půl hodině rozplynula do krásné čisté svěží bílé vůně. Překvapilo mě, že některou z Amouage vůbec můžu.
A pak ještě očekávám odstřik Mon nom est rouge, tu sice neznám, ale dlouho ji toužím vyzkoušet a věřím, že to klapne.
janejane V tom případě vyzkoušej ještě extrait Honour, ten by na tobě byl určitě ještě lepší![]()
janejane Ano, líbí (nebyl to slepák...) Tys už spotřebovala? - přijde mi to jako hodně silná pecka (a to já jsem spíš na ty pecky, ale tohle je extra síla), mám pocit, že ten flakon budu mít asi tak nadosmrti... A teda doufám, že se mi s ní nestane to, co s některými jinými, které fakt dobře sedly - že je za pár minut po aplikaci necítím.
A pak ještě očekávám odstřik Mon nom est rouge, tu sice neznám, ale dlouho ji toužím vyzkoušet a věřím, že to klapne.
(Na) mně už dávno nevoní, takže to určitě klapne
.
Panenka Je to tak, je silná, ale velmi příjemná. Vyzkoušela jsem i na muži a musím potvrdit celodenní výdž a slušnou projekci. A slušela mu teda. Mám už na dně v Juli. Nostalgicky uchovávám![]()
wendulka Ooo, velké díky! ![]()
Dnes jsem odklikla limitky L'Air du Temps - Eau Sublime edp 2016 a Eau Florale edt 2017.
Ač je neznám, moc se na ně těším a jsem přesvědčena, že neskončí v archivu a budu se jimi vonět![]()
![]()
Tak já nic nepotřebuju (moje slova před vánoci). A po flakónu Shanghai Lily už mám na cestě Tobacco Vanille, Lei a Une Rose Vermeille. Naštěstí jen odstřiky. A to je začátek ledna.
Renusatko u mňa: odstreky Oeillet Bengale, Norne, a neviem sa rozhodnúť medzi nejakou Rosinkou, alebo Dior Belle de Jour flakónom
. Ako ja som rada, že si nedávam novoročné predsavzatia!!!
A ešte Lune Feline, ale ten prišiel na Silvestra, toho môžem zarátať do minulého roku, nie
?
slniecko
. Taky dobrý. Já jsem si všechny odstřiky domluvila už loni, ale zaplatila letos.
Renusatko To jsem zvědavá, co povíš na Vermeilleskou![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje