Teda dopídit se tady 3 strany zpětně, která se bavíte o které vůni, když mě nějaký komentář zaujme, je teda zážitek ![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
andry A proč se neoptáš?
Když se net nezastaví a píše si nás najednou několik, je z toho detektivka![]()
Tak jsem vyměkla
a jela dnes zkusit Black Afgano od Nasomatto. A výsledek. Je to na mně příliš zpocené. Nicméně mám na Notinu k vyzvednutí.
Čili, kdyby měl kdokoli zájem o 30 ml extrait Black Afgano netestr s pomačkanou krabičkou za 2101,- Kč tak mohu vyzvednout a poslat poštou. Jinak zítra objednávku stornuju./edit - už jsem stornovala
alibi Aspoň vidíš, že slepáky jsou riskantní
I když ta cena je dobrá. Mně však stačí mé 2 Nasomatta![]()
Tak jsem si dnes s potěšením na poličku přidala Bois d´Iris od TDC a Fig Tea orig. 15 ml balení.
janejane Tak v Bois d´Iris od TDC tě úplně cítím a vidím
.
janejane
Určitě ti obě perfektně sedí.
janejane Neznám ani jednu, ale i tak gratuluji - k radosti!
Užij si jich!
Renusatko wendulka Dalia díky, opravdu mi nečekaně sedne, objevila jsem doma starší zapommenutý vzorek. Má skvělou výdrž, celý den se decentně připomíná, když už si myslím, že ji necítím, tak stačí nějaký pohyb a je zpět. Vedle kosatcovky od Heely je pro mě další vůní typu, ...univerzální, když nevím, čím se navonět...taková "voňavá jistota".
janejane Tak to je potom úplně nejlepší, protože víš, že nebude doma ležet.
janejane gratuluju![]()
janejane Je krásná a máš štěstí, že na tobě hezky drží. A jak se cítíš ve fíku od PN?
janejane Gratuluji taktéž!
A ten Fig Tea - taky mě zajímá, co na tobě dělá. Mně některé fíkovky zvedají žaludek![]()
No tak fík jsem zkoušela, ale moc ho na sobě a kolem sebe necítím. Ale měla jsem to podobně s Mandragorou, když jsem si ji poprvé koupila, několik střiků a nic. Příští rok pak stačily tři a připadala mi dost výrazná.
Netuším, čím to může být...Necham uležet a vyzkouším později.
Korsičanka mám to s fíkem podobně, ale tento můžu.
janejane vune ktere se k tobe krasne hodi, gratuluju, uzij si je![]()
viktorka_od splavu pravdou je, že teď jedu v lehčích vůních, vzdušnějších, éreričtějších, pastelovějších...co já vím, jak to líp popsat
Zítra mně dorazí 2 slepáci:
Tiziana Terenzi Cassiopea
Dolce & Gabbana Velvet Rose
janejane nojo, ty jsi úplně (nesladko-) kosatcovej typ! ![]()
janejane "křehké"
jakmile jsem prekrocila pomyslnou hranici poctu flakonu > 1 stranka na policce, tak se neovladam![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje