Nemohu se ubránit pocitu, že mám tento přírůstek tak trochu na svědomí já. ![]()
![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Moc pěkný "krajíc"
. Gratuluju.
Nádherný flakón....kde si ho splašila?
Nádherný flakón....kde si ho splašila?
"splašila" mi vyloudilo úsměv na tváři. Občas si při nákupu parfému připadám jako splašená :)
alibi U nás sa to niekedy hovorí namiesto...kúpila, zohnala. Ale splašená som často aj ja - hlavne pri kupovaní parfémov. ![]()
Biely kvet Já myslila, že je to typicky český výraz
alibi U nás sa to niekedy hovorí namiesto...kúpila, zohnala. Ale splašená som často aj ja - hlavne pri kupovaní parfémov.
Takových je nás víc. ![]()
Aktuálně jsem splašená přímo ukázkově. Jeden obchod nejde dost rychle. ![]()
Dalia a ne trochu
dekuji mockrat![]()
Biely kvet splasila jsem ho tu https://www.prodejparfemu.cz/hermes/24-faubourg![]()
viktorka_od splavu Ďakujem, myslela som si, že je to nejaká vzácna limitka, ale potom som pozerala na Notino a tam ho tiež majú, ale len stovkové balenie. ![]()
Biely kvet já zas netušila, dokud ho viktorka_od splavu tak pěkně nevyfotila, že tam flakon má něco vyryté . A teď koukám na net, v kolika krásných variantách už vyšel
milacka Jako žes taky koupila???![]()
viktorka_od splavu Gratulujem
, kedysi som ho nevedela oceniť, dnes je všetko inak, aj moje parfumové chute.
Korsičanka Nieee, skopírovala som aj recenziu, ale zobrazila sa len fotka, z recenzie Jarky mám husiu kožu, krásne napísané. A ja keď sa zježím, tak príbeh prežívam.
milacka To ano, povedla se jí. Jen tu popelníkovou jasmínovku musím někde vyzkoušet, abych byla v obraze![]()
Já někdy otvírám PFMN na "vývoji" a tam se fotky nezobrazují, tak jsem ji neznala.
Korsičanka Jazmín mám v parfumoch rada, vyváľaného v popolníku si ho aj pri mojej obrovskej fantázii neviem predstaviť, v každom prípade veľmi emotívna recenzia.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje