Dalia ahaa vlastně, no ta se totiž nemůže nelíbit:D je ultraženská a ultralahodná bych řekla
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Biely kvet aha pardon, chybka se vloudila, byla jsem navoněná https://www.parfumanie.cz/database/detail/24-faubourg-eau-de-toilette-hermes#c9827
už by to mělo být zas v pořádku:D
Biely kvet aha pardon, chybka se vloudila, byla jsem navoněná https://www.parfumanie.cz/database/detail/24-faubourg-eau-de-toilette-hermes#c9827
už by to mělo být zas v pořádku:D
Už pár dní koukám, co nosíš - a blahopřeji k vybranému vkusu!
Mně kdyby to nebylo blbý, tak nepoužívám nic jinýho ![]()
barbucha Teď jsem zhlédla tvůj odkaz - rozhovor s paní Rudičovou - a víš, co říká: je to jako bys jedla furt to samé![]()
Já vlastně ani nevim proč... ale je to tak, občas změna je asi potřeba. Ovšem kdykoliv ji znova vytáhnu tak si říkám proč vlastně vůbec nosím ty ostatní ![]()
barbucha Teď jsem zhlédla tvůj odkaz - rozhovor s paní Rudičovou - a víš, co říká: je to jako bys jedla furt to samé
na druhou stranu já mívám taky období kdy jím/mám chuť pořád na to samé..
Už pár dní koukám, co nosíš - a blahopřeji k vybranému vkusu!
Mně kdyby to nebylo blbý, tak nepoužívám nic jinýho
děkuji:-) však si vzpomínám, minule jsem naštvala tebe a teďka pro změnu Fleur a to se mi přitom začala líbit
předchozí pokus tak dobře nedopadl... vlastně těžko říct jak s edp, to musím zkusit znovu, vzorku jsem se asi zbavila![]()
barbucha Taky mám s některými vůněmi tyto pocity:) Ale pak zas zatoužím po změně: klidná - šílená - květinová - aldehydová - karamelová....prostě šílená![]()
jakmile jsem prekrocila pomyslnou hranici poctu flakonu > 1 stranka na policce, tak se neovladam
Jen hezky přibírej
; alespoň zůstane ve vesmíru zachována rovnováha - já se naopak snažím redukovat, protože bych stejně nejradši každý den sáhla po Tauerovi.
Fleur Jak se to líbila Maroc pour elle??? Zkoušelas někdy?
Korsičanka Už si ji moc nevybavuji, zkoušela jsem před lety a dnes by to třeba bylo jiné, ale tehdy mi vadila v první fázi ta levandule, kvůli které pro mě vůně jednoznačně skončila jako pánská. Ale já snesu levanduli jenom ve skříni proti molům, případně ještě čerstvou či sušenou ve váze, v parfémech ji nemám ráda.
Fleur No jo, to jsem si neuvědomila, promiň![]()
děkuji:-) však si vzpomínám, minule jsem naštvala tebe a teďka pro změnu Fleur a to se mi přitom začala líbit
předchozí pokus tak dobře nedopadl... vlastně těžko říct jak s edp, to musím zkusit znovu, vzorku jsem se asi zbavila
To si už nepamatuju... jsi to původně kritizovala nebo co? Edp jsem už dorazila, měla jsem myslím dvakrát a znova pořizovat nebudu, edt je fakt lepší. Mám i čistej parfém, resp. dva
ale tam je problém jako vždy, že ty extraity jsou hrozně intimní. Držáky, ale moc u těla ![]()
Někdy i malá polička s těmi správnými poklady není vůbec malá.
Jinak zjišťuji, že čím více flakónků miniaturek se ke mně dostane (stále nejsem a nebudu sběratel, do toho se pouštět nebudu, to si vyloženě hlídám
), tak tím míň jich mám vystavených. Čím dál tím víc mi záleží na obsahu, na jeho co nejdelším zachování.
krásné vyznání...
aneb odrikaneho chleba nejvetsi krajic![]()

viktorka_od splavu Nádhera - takhle nasvícené
Gratulace!![]()
Korsičanka dik:-) a svitilo jen slunicko za oknem![]()
viktorka_od splavu Zítra k vám frčím - do slunce:) Snad vydrží![]()
viktorka_od splavu ooo, nádhera![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje