daniela barbucha Už se na ni taky dlouho chystám a odkládám a odkládám![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Korsičanka černá káva Nebo to může fungovat i o pár kroků dál
. Pracuju hned vedle.
Renusatko No, vidíš-to je ještě lepší nápad-jen musíš být zrovna v práci![]()
Dnes dorazili:
slniecko A od jaké značky???
Korsičanka Violet, resp. Maison Violet
slniecko Ahá, mně to samotnou zn. Violet nenašlo, ale tuto od vidění znám:) Tak můžu gratulovat a těším se na recenze!![]()
Zjišťuji, že se mi nenápadně, ale vytrvale navyšuje číslo počtu odstřiků. Ani se s přírustky raději nechlubím.
slniecko pomoc! ...dá se tomu nějak zabránit?(jo, ptám se zrovna tebe
) Mám potřebu vůni vyzkoušet, užít si ji, zjistit, že flakón nepotřebuju, některé ani nejsem schopná spotřebovat..., ale, ...je to mor
janejane s odstřikama taky bojuju, pořád se snažím mít jich méně než 10, ale vždycky když pod to číslo spadnu, zase koupím další
(v úterý mají přibýt 2). a když koukám na polici na flakony, tak vůbec nevím, který bych měla vyřadit, žádný adept se nerýsuje a když spotřebuju, budu potřebovat znovu. všechny z nich potřebuju
. a teď ještě ty mini :O no nazdar...
a takto vypadá rakvička spotřebovaných odstřiků (a ani tam nejsou všechny)

alibi Čo s nimi potom robíš? ![]()
Biely kvet nic, jen odpočívají v pokoji :D
alibi Mám odvedle recept na specoš vyplachování - nečetlas?![]()
Korsičanka ...musíme nakúpiť vodku! ![]()
Korsičanka já si je schovala, právě protože ještě voní. A moc tomu vyplachování, přiznám se, nevěřím. Zkoušela jsem i kosmetický líh a z toho plastu to nepustí.
alibi Vodku, prý, dívko! Vodku!
Samozřejmě jen pro vlastní použití. Písnu:)
Z plastu to nepustí, ale zo skla áno, a mám nakúpené len plastové rozprašovače na to, takže na vlastné použitie tie sklené časti recyklujem. A z väčších, kde sa mi nechce riešiť tot si robím vázičky a nádobky na difuzéry, používam obyčajné špachtle.
janejane obávam sa, že neporadím
...
slniecko Prý ano!!! Až vykvetou kaštany, koupím vodku na nálev a vyzkouším i na plastovém rozprašovači a hadičce.
My vodku totiž nepijeme![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje