Korsičanka
u nas maji 01 a 02 a souhlas. v brne jsoj kamenny notina co vim dve a v kazdym neco jinyho, meni se to teda hodne zvolna, ale v zacatku nez jsem vse prozkousela byla jsem nadsena. ted to stiham prubezne monitorovat![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
viktorka_od splavu To jsi![]()
Tak jsem včera utrácela..
Mám k tomu trochu delší úvod. Dostala jsem totiž ohromnou chuť vyzkoušet značku Strangelove v Ingredients. Včera jsem se tam vypravila. Na prodejně byly dvě slečny a obě působily velice zaneprázdněně, protože každá obsluhovala dvojici zákazníků. Tak jsem spořádaně postávala u stojanů a čekala, až na mě přijde řada. Slečna konečně přišla. Bleskově mi nastříkala na papírky všechny vůně Strangelove a odběhla. Za chvíli se vrátila a měla jsem potřebu sdělit jí své dojmy, která vůně se mi líbí a proč, která mi nesedí..dodala jsem i to, že si chci dnes odnést nějaký flakon. No, nezajímalo ji to vůbec. Zeptala se pouze: Chcete z některé z nich vzorek? Řekla jsem si o dva. Oddusala do podzemí připravit vzorky. Za chvíli mi je přinesla, s viditelnou úlevou, že mě má z krku
Vyšla jsem ven v rozpacích. Fakt jsem byla nachystaná odnést si nějaký flakon ![]()
A tak jsem zamířila do Egoist. Stejně jsem už dlouho chtěla vyzkoušet Rosa Ekaterina od Moresque, novou Tupai Love od Blend Oud a nějaké další vůně.
Pán se mě ochotně ujal, i když měl v obchůdku další 3 zákazníky. Střídavě se nám věnoval všem. Okamžitě reagoval na mé nákupní signály a podle toho, jak jsem se vyjadřovala o zkoušených vůních, tak mi začal sám doporučovat k vyzkoušení další. A musím říct, že mě odhadl perfektně. Odnesla jsem si dva flakony a několik vzorků, vše přesně podle mého vkusu a jsem nadšená. Navíc mi dal 20% slevu na nákup, což při ceně flakonů udělalo pěknou částku. Za mě veliká pochvala, opakovaně mám z tohoto obchůdku velmi hezký zážitek.
Moc fandím i Ingredients, ale včera
Protože Lostinflowers se mi nakonec rozložila moc hezky a za jiných okolností bych se pro ni asi vrátila nebo odnesla rovnou, stačilo mi dát trochu času.
No a co jsem si z Egoist odnesla:
Contessa (Moresque) + Essence Rare (Houbgant) ![]()
Martula juuuuuuu krasne parfemove dobrodruzstvi
a Contessa!![]()
Martula Gratuluju k úlovkům!!! Nevím, proč to je v Ingred. teď jinak. Mně vyhovuje, že mě nechají rozmýšlet, nebo vzorknou a já běžím dál, neb nakupovat nechci. Třeba nejsou zvyklé, že si odtamtud někdo HNED vůni odnese
Posledně byl i sám majitel překvapený, že kolegyňka vyzkoušela a koupila - taky vůni skoro za 15 tisíc!![]()
Potom nás teprve pozval do suterénu a věnoval se nám.
P.S. Píšu to sem spíš pro ostatní, neb ty už to víš:)
viktorka_od splavu Parfums de Marly - dámskou jsem žádnou v Praze neviděla:(
Ale Escentric Molecule 01 jsem tam kdysi zkusila a nic - Císařovy nové šaty
Teď ji po mně chtěla kamarádka, že o ní někde v časopisech mluví baby, jaká je to bomba.
A u mě nic...Tak ty další tři jsem ani nezkoušela
To je čistý Iso E Super...keď si dáš nos úúúplne ku koži a sústredíš sa, tak budeš cítiť (alebo aspoň ja cítim) slabý cédrový závan. Tá hitovka to bývala - sranda, že na to prišli teraz - lebo že to zdôrazňuje tvoju osobnú vôňu a tudíž strašné erotično, no. Akože nie pre teba, ale pre druhé pohlavie. No, Geza Schoen vie viac historky, ako miešať.
slniecko .... Geza Schoen vie viac historky, ako miešať.
![]()
Korsičanka se moc nesmej, umi ty historky ve flakonech pekne prodat!![]()
viktorka_od splavu To mu bezesporu závidím![]()
K nákupu kosmetiky na Notinu jsem si přihodila maličký 20 ml flakon Narciso Rodriguez For Her EDT. Nějak se mi zastesklo ![]()
Beyond Rose od Clinique.... další variace na téma růže
clothilde A co ta, kterou jsem ti vzorkla?![]()
Korsičanka ta je na seznamu. Výše uvedená je dárek od dcery a syna
clothilde To jsou ale zlatíčka
Asi po mamince![]()
Martula Gratulujem ku všetkým kráskam, podľa recenzií na Fragrantice mám pocit, že by sa mi všetky páčili. Skvelý výber
, užívaj.
milacka Děkuju ![]()
Tak na tyto poklady jsem si pár měsíců počkala, ale ta radost z nich! ![]()
![]()

Martula Velvet Rose ve vzorku vlevo úplně dole ![]()
Zatím jsem ze vzorků zkoušela jen Forest Walk
a je mi jasné, že budu objednávat. Velikostí jsou ty flakonky tak akorát (15ml).
Před případným zkoušením sepíšu seznam vzorků ![]()
prďola
Tak pilně zkoušej a piš![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje