jerry výživná a plnotučná
Sweet Potato já snad raděj nebudu ten extrait zkoušet, ale i edp je opravdu "hutná", rozpínavá a s nekonečnou výdrží, víc už bych snad ani neunesla:P přitom třeba ten Lyric mi připadá v EDP uplně o ničem
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
viktorka_od splavu Až budeš mít zas cestu do Prahy, dáš mi prosím ochutnat?
Sweet Potato moc ráda! nebo pošlu vzorek, chceš? mám ty malý rozprašovací vialky
viktorka_od splavu mám Lyric EdP i extrait a obě koncentrace se mi líbí. Extrait je velmi silný.
Portrait of a Lady ...váhala jsem jestli 100ml nebo 50ml
Nakonec 50ml , objevila jsem ještě Rose Noir od Byreda... No nebyla jsem ve svém oblíbeném obchodě naposledy...
clothilde To je nám jasné. Už máme lístky na 19.12. do busu do Bratislavy - koupíš na RegioJetu
, jedeš-li taky.
![]()
![]()

clothilde Vidím, že srazy Parfumánie se ti vyplatí
. Pěkně.
ISON úžasná vůně, gratuluju
to mi ani nemluv
ted jsem začala jezdit po druhé straně ulice, aby mé zastávky nebyly tak časté ![]()
ISON gratuluji, vůni neznám, ale přečetla jsem zdejší recenze a ty zní skvěle ![]()
clothilde gratuluji k nákupu. znovu stále očichávám PoL ve Vavavoom a ta vůně je prostě krásná ![]()
Snad po sto letech (slibovala jsem si ji asi 5 let) jsem si pořídila od Muglera Angela Innocent, ano, není to žádná niche, ale to by mě v práci zabili :) Před mnoha lety jsem měla Innocenta z Jahody, což byl na 95% zkažený, nebo napodobený exemplář, ale konečně se zdá být Innocent pravý. Teď by ho mohli zrušit :o U dosti vůní se mi zadařilo, že jsem tak dlouho otálela, až se přestaly vyrábět :D Poslední roky moc nechodím do voňavých diskuzí, tedy nákup vůní byl omezen (ale zas mě postihly růže :D Ty taky voní, takže je to spřízněná věc)
viktorka_od splavu Sweet Potato alibi
Děkuji, tohle byla láska na první přičichnutí ![]()
Můj favorit od Amouage je Mémoir, ale od okamžiku, kdy mi wendulka pokušitelka dala otestovat čistý parfém, už netoužím po EdP a koupě se tak stále oddaluje...
já jsem si ji (EDP) teda pořídila za tebe![]()
![]()
a teď musím tak pět flakonů prodat, jinak budem do Vánoc chroustat suchý kůrky![]()
viktorka_od splavu ty jsi čislo teda :D
alibi to teda![]()
viktorka_od splavu
To jsou změny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje