Luna chapu
Ale fakt je dobra... Posledni dobou uprednostnuju cenove vyhodne nakupy mno ![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Dnes mi prisel odstrik Un Bois Vanille. No nadhera, uplne se v ni vznasim...
l
Luna A mně konečně od čtvrtka desítka POAL! Připomínáme si "staré" známé, že?![]()
Korsičanka Presne tak. POAL mi ale ted jaksi nesedi...A to ji mam rada. No, asi potrebuju vic osladit zivot.![]()
Luna To si zasloužíš. ![]()
Mě teď taky trochu dusí, ale už mi ubývalo ve vzorku, a to nemám u tak zajímavé vůně ráda![]()
LunaJe dobře, že tě vůně stále baví a rozšiřuješ poličku. Taky se mi líbí.
Korsičanka Pěkný nákup.
Renusatko Stejně jako tvůj Mexičan![]()
Korsičanka No ten si úplně užívám
. Nechápu, jak jsem bez něj mohla celé roky žít
.
Renusatko To mám taky u některých vůní:)
alibi Velice, převelice gratuluju!!! Taky jsem o něm uvažovala, neb - až na mužovu pochvalu - jsem s touhle Guerlainovkou před pár dny prožívala to samé.
Ale: mám ještě 20 ml a...odolala jsem. Jupí!
(což mi ovšem nezabránilo v dotazu do ciziny na jiný parfém
) Pevně doufám, že mi ho prodávající odmítne přes 14 dní rezervovat! Nebo se vyskytne jiný nepřekonatelný problém - např. jako tento týden, když jsem prachy za prodanou vůni musela obětovat na novou pračku (stará definitivně klekla
).
alibi Jak já ti rozumím
A ta věta "Ahoj Moniko, ráda koupím.." - musím se smát
(naposledy jsem ji psala v neděli a teď před pěti minutami - už zase
)
alibi No ale to je nutnost mít tuhle vůni na poličce
. A nikdy nevíš, kdy ta možnost zase nebude. Myslím, že jsi udělala dobře a ten flakónek je naprosto úžasný.
Přesně tu popsanou akci znám, když mám něčeho zbytek, tak to většinou manžel strašně chválí. Nebo nějaká kamarádka
.
alibi Ó, zo srdca gratulujem, prenádherná márnosť![]()
alibi Dobře jsi udělala, ta vůně za to stojí. ![]()
Korsičanka viktorka_od splavu Martula Renusatko milacka Dalia děkuji vám všem
. odolat prostě nešlo a vůně je to překrásná. teď se jen chvíli udržet na uzdě, pořád mi totiž straší v hlavě šeříková Eutopie :D
Martula a které vůně jsi objednávala ty, jestli to není tajné :)
alibi Mám na ceste odstrek Eutopie 11, dúfam, že mi moc nepomotá hlavu. ![]()
Renusatko Vidím, že voníš Jasminem Noir. Na ten jsem si poslední dobou párkrát s nostalgií vzpomněla. Už je to hezkých pár let, co jsem ho necítila. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje