Biely kvet Jestli vidím dobře, tak je to flakón Chanelu.
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Korsičanka Flakón je nádherný a vůni vůbec neznám
. To je ale u tvých pokladů normální.
Fleur Ja vidím stále tú pôvodnú. ![]()
Biely kvet Taky vidím tvoji původní.
Renusatko Nechápem, už chcem zmenu! ![]()
Biely kvet Na tabletu vidím původní, na notebooku novou, zkus F5
KorsičankaTo je krása
. A jestli je to hladší verze EdP, tak i moc pěkně voní.
Biely kvet na notebooku vidím nový avatar a je krásný, ale teď tě nebudu poznávat:-(
Korsičanka MiJo, gratuluji ke krásnému nákupu nádherné vůně!![]()
blackviolet alibi Poéma Děkuju vám
Je to taková letní sladší svěženka - trochu změna na mé poličce.
Když už budu mít ty narozeniny ![]()
Tak tedy nakonec malinkou Ta'if Ormonde Jayne. 30 ml. Vrtala mi hlavou tak možná i deset let. Tohle je vůně jednoho šuplíku u rodičů v obývacím pokoji, kde jsou tužky, spousta tužek, na kterých kdysi po večerech testovali mikovácká ořezávátka v rámci nějaké brigády ještě k práci tamtéž. Mimochodem tou firmou jsme si v rodině prošli téměř všichni
V tom šuplíku bývaly určitě taky nějaké vonné tyčinky a další voňavé věci a Ta'if mi to všechno vrací. Musím zkusit, zda je tam ta vůně cítit dodnes. Na podzim bude Ta'if určitě nádherná
Nádherně dřevitá...
A to není jediná růže, na kterou se můžu těšit, protože už je doma i Van Cleef & Arpels Rose Rouge od mého úžasného muže, ale zatím ji nesmím otevřít ![]()
A tím nekončíme, prostě zase v tom jedu ![]()
Evanilla Tak přeji příjemnou jízdu! S Ta´if to půjde samo...
Evanilla ale začala si fakt skvelo!!!
Evanilla Tak asi ti to chybělo. Už jsem také měla dlouhé období bez nových nákupů a teď už nějaký rok zase pokračuju.![]()
Evanilla ale tak...... to znamena, ze veci jsou v poradku, ne? :)
jerry Pěkně děkuju ![]()
![]()
slniecko Taky díky tomu odkazu od tebe
Ale jo, myslím, že růže na poličce být musí a já mám jen svěží růžičku - Luna od Penhaligon's
Renusatko Ono se mi to spíš přelívá někam jinam, ale vždy jsou to voňavé požitky. Zajímám se teď i o bytové vůně, takže jsem si dala pauzu s parfémy a volně pokračovala tam. Výhodou je, že už nemám nutkání vlastnit vše v parfémové podobě, protože mám třeba krásný autentický šeřík jako svíčku apod. A uvědomila jsem si, že je rozdíl cítit vůni pár hodin doma a nosit ji celý den na sobě. Jen pokračuj, to je potřeba ![]()
andry Ano, svět se sice poslední dobou v pr.. obrací, ale můj život je na chvíli v pořádku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje