Korsičanka áno, to je jediné obmedzenie, ktoré mi funguje ![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Biely kvet Krásná fotka, letní. A co říkáš vůni?
Renusatko Začiatok krásny a potom samá vanilka. Na mne všetky Shalimary toto robia. Ja som to tušila, ale neodolala som tomu krásnemu flakónu. ![]()
Stydím se trochu za sebe, že jsem nevydržela, ale... Le Douceur de Siam. Teď je totiž u Dusity nabídka: s nákupem flakonu discovery set a 7,5 ml cestovní balení zdarma - na výběr ze dvou vůní.
Tak doufám, že to je poslední flakon, u kterého se vymluvím na narozeniny - 4 parfémy najednou je trochu dost ![]()
Mám obrovskou radost ![]()
Evanillaráda (opravdu!) vidím, že ty narozeniny slavíš dost podobně a taky se máš fakt ráda a dáváš si krásné dárky a tak ![]()
Evanilla a u příštího flakonu se vymluvíš na co? ![]()
andry Tak když už budou ty Vánoce.... ![]()
Evanilla nie, myslím, že je to vôňa, ktorá - aspoň mne - neevokuje nič ani maskulínne, ani feminínne.
Som zvedavá, čo na ňu povieš
.
slniecko Díky, snad se k ní zítra dostanu.
Kalendář - to je krása. No a dnes je Medzinárodný deň bozkávania
Jaká krásná příležitost k nákupu ![]()
Koupila jsem si z rozmaru a pro udajnou podobu s Alienem CPO Ajmal Sacrifice ![]()
No, Alien je lepsi, hladsi, ambrovejsi, ale za tu cenu to na leto do vedra vubec neni blby. Ty vodni tony tady no, asi pokus o osvezeni...
andry Sice neznám (a Alien nemusím
), ale některé arabky předčí levou zadní evropské niche a ke všemu jsou - proti nim - za hubičku![]()
Korsičanka vzdy uvitam tipy ![]()
Třeba Rawda Silver od Khadlaj a Supreme Musk od Afnan (CPO) -ten jsem koupila a je to nádherná pižmovka.Obě má váš anabis
.
Pred kazdou dovolenou si kupuju letni vuni. Uz nekolik let si brousim zuby na chanel cristalle, letos jsem ji uz mela v kosiku, ale nakonec jsem ai rekla, ze budu setrit a koupila jsem na blind cK truth, protoze podle popisu a recenzi se mi zda typove stejna a mam pocit, ze k Baltu se bude hodit. Tak snad jsem se trefila...![]()
Dobře se odměňuješ
. Však je to po té dlouhé pauze potřeba. Zdůvodnění se vždycky najde![]()
.
Řekla bych, že účely dovolenkové vůně by mohla naplnit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje