No a já se podle Murphyho parfémového zákona o zachování parfémové hmoty
musela "odměnit" za spotřebovanou "Rosinku", tudíž mi předevčírem dorazila...![]()

No a já se podle Murphyho parfémového zákona o zachování parfémové hmoty
musela "odměnit" za spotřebovanou "Rosinku", tudíž mi předevčírem dorazila...![]()

wendulka No to vypadá nádherně
(kéž bych něco spotřebovala a mohla si tak ospravedlnit své nákupy
)
wendulka Gratulujem! ![]()
(kéž bych něco spotřebovala a mohla si tak ospravedlnit své nákupy
)
Nu však i u mě se jedná o značně mimořádnou událost
.
Biely kvet Děkuju
.
wendulka Velká gratulace! Zrovna dnes jsem si o tvé nové vůni četla:))
Dík, zlato. Jak jsem se dívala, ty ses taky pěkně činila v tom pořizování
.
wendulka Dekuji a obavam se, ze to nebude vsechno ![]()
wendulka No, snažím se vyměňovat a trochu prodávat:) Tudíž vůní moc neubývá:) Ale až se naučím vypotřebovat ty zbytkové, zatočím s poličkou:)))
wendulka
gratuluju. Měla jsi teda dlouhou pauzu.
No ještě aby to bylo všechno
.
Chápu. Já to mám trochu složitější. Léty parfémové praxe a tvrdé dřiny jsem se dostala do fáze, kdy se už nemám čeho zbavit
.
Naštěstí zároveň ze stejného důvodu nepřibývá už ani tolik akutních parfémových tužeb, tudíž jedu dle výše zmíněného zákona
.
Děkuju
. Zase tak dlouhou ne. Před 2 měsíci byl přece ten limitovaný Shalimar, který je trochu jiný než klasika
.
Dnes jsem si dovezla domů flakon Rose America a pár vzorečků ke zkoušení, tak mám velkou radost. A jako bonus jsem cestou na nádraží ulovila krásné šaty, které mi okamžitě padly do oka a skvěle se hodí právě k RA. Šaty byly ve slevě, stály 299 Kč a měli už jen ty jedny jediné vel. S. Takže ještě přídavkem radost z toho, že mi to "esko" krásně padlo.
Dalia Foto šatů s RA bude?
A taky gratuluju k nákupu!![]()
Korsičanka Pokusím se, až mě chytne tvořivá nálada. ![]()
A celá kabelka mi voní díky navoněným papírkům, na kterých mám Nin Shar a Rose Flash a měl by tady být smajlík bušící hlavou o zeď, protože obě se mi opravdu hodně líbí. Normálně doufám, že tady ještě hezkých pár let pobudu, abych si to všechno zvládla pořídit a unosit. ![]()
Dalia
To víš, že budeš!
A doporučuju! Obě jsou krásné. Mně sedí teď v tom teple Rose Flash úžasně. Ani tady nestíhám měnit ikonky vůní - mám ji na sobě dnes už podruhé![]()
Korsičanka Já tedy nevím, jaká je na kůži, ale z papírku ji vnímám ovocně-růžovou a velmi intenzivní. Vůbec bych neřekla, že je to Tauer, kdybych to nevěděla.
Dalia myslím že rose flash by mohla být přesně pro tebe:-) je to hrozně milá vůně, jako když se zabalíš do měkoučkého chlupatého růžového županu
jenom na to pomyslím, tak už se začínám usmívat, pro mě je to esence radosti
viktorka_od splavu To je hezký!
No příště zkusím na ruku.
Dalia já si ji hrozně užívala, když jsem byla doma, nešetřím s aplikací, tak se snažím šetřit kolegy a moc ji teď nenosím, ale je dokonalá (a to jsem z ní měla nejdřív strach)
viktorka_od splavu Koukala jsem, že je to čistý parfém.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.